_

Vaalikampanjani jalkautuu

Olen tavattavissa

 • Tänään lauantaina klo 10:30-11:30 vaalimökillä Kolmen sepän patsaalla
 • Tänään lauantaina klo 12-13 Itäkeskuksessa Tallinnanaukiolla
 • Maanantaina 11.4. klo 13-14 vaalimökillä Kolmen sepän patsaalla
 • Tiistaina 12.4. klo 15-16:30 vaalimökillä Kolmen sepän patsaalla

Yleisön pyynnöstä minulla on mukanani myytäväksi myös jonkin verran kirjojani.

5 thoughts on “Vaalikampanjani jalkautuu

 1. Oletko Osmo huomannut, että jos jakaa blogimerkintösi facebookissa käyttäen tuota share-nappulaa, näkyväksi osoitteeksi linkin nimen alle tulee kummallinen merkkirimpsu, josta ei laisinkaan näe että linkki tosiaan vie sinun blogiisi? Tällä on merkitystä siltä kannalta, että fb kuhisee klikkauskaappauksia (clickjacking). Ne näyttävät fb-kaverin uutisvirtaan tuikkaamilta linkeiltä, mutta ovatkin seurausta siitä että joku fb-kaveri on erehtynyt napsauttamaan kyseistä linkkiä ja seurauksena on spämmi kavereiden fb-sivuille tai pahempiakin haittaohjelmia kuten fb-tilin haltuunotto.

  Toisaalta en tiedä voiko asialle mitään. Ehkä sillä ei ole merkitystä.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 2. Yhtenä aamupäivänä olisi Kotkan torilla saanut kolmen ruokalajin lounaan kolmen eri puolueen vaalitarjoiluista. Vaan kun ilmaisia lounaita ei ole, niin olisivatko ne vaatineet allekirjoituksen kirjalliseen sitoumukseen äänestää heitä? 😀

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.