Vaalikampanjani jalkautuu

Olen tavat­ta­vis­sa

 • Tänään lau­an­tai­na klo 10:30–11:30 vaa­li­mö­kil­lä Kol­men sepän patsaalla
 • Tänään lau­an­tai­na klo 12–13 Itä­kes­kuk­ses­sa Tallinnanaukiolla
 • Maa­nan­tai­na 11.4. klo 13–14 vaa­li­mö­kil­lä Kol­men sepän patsaalla
 • Tiis­tai­na 12.4. klo 15–16:30 vaa­li­mö­kil­lä Kol­men sepän patsaalla

Ylei­sön pyyn­nös­tä minul­la on muka­na­ni myy­tä­väk­si myös jon­kin ver­ran kirjojani.

5 vastausta artikkeliin “Vaalikampanjani jalkautuu”

 1. Ker­ro, miten meni!

  Mis­tä kan­sa­lai­set tuli­vat jut­te­le­maan? Mikä puhu­tut­taa ja mitä vastailit?

  Itik­sess­sä pyö­rii pal­jon maa­han­muut­ta­jia. Syn­tyi­kö hei­dän kans­saan keskustelua?

 2. Olet­ko Osmo huo­man­nut, että jos jakaa blo­gi­mer­kin­tö­si face­boo­kis­sa käyt­täen tuo­ta sha­re-nap­pu­laa, näky­väk­si osoit­teek­si lin­kin nimen alle tulee kum­mal­li­nen merk­ki­rimp­su, jos­ta ei lai­sin­kaan näe että link­ki tosi­aan vie sinun blo­gii­si? Täl­lä on mer­ki­tys­tä sil­tä kan­nal­ta, että fb kuhi­see klik­kaus­kaap­pauk­sia (click­jac­king). Ne näyt­tä­vät fb-kave­rin uutis­vir­taan tuik­kaa­mil­ta lin­keil­tä, mut­ta ovat­kin seu­raus­ta sii­tä että joku fb-kave­ri on ereh­ty­nyt nap­saut­ta­maan kyseis­tä link­kiä ja seu­rauk­se­na on späm­mi kave­rei­den fb-sivuil­le tai pahem­pia­kin hait­taoh­jel­mia kuten fb-tilin haltuunotto.

  Toi­saal­ta en tie­dä voi­ko asial­le mitään. Ehkä sil­lä ei ole merkitystä.

 3. Yhte­nä aamu­päi­vä­nä oli­si Kot­kan toril­la saa­nut kol­men ruo­ka­la­jin lou­naan kol­men eri puo­lu­een vaa­li­tar­joi­luis­ta. Vaan kun ilmai­sia lou­nai­ta ei ole, niin oli­si­vat­ko ne vaa­ti­neet alle­kir­joi­tuk­sen kir­jal­li­seen sitou­muk­seen äänes­tää heitä? 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.