Strasbourg Bietgheim

Olin aja­tel­lut pitää Stras­bour­gis­sa huol­to ja kurk­ku­ki­vun paran­nus­päi­vän, mut­ta Bas­til­jin val­taus sot­ki suun­ni­tel­ma­ni. Stras­bourg oli sul­jet­tu ja hil­jai­nen kujin Hel­sin­ki sun­nun­tai­aa­mu­na. Ei pyykinpesumahdollisuutta.

Läh­din aja­maan koh­ti Kahls­ru­hea. Rans­kan puo­lel­la näyt­ti kul­ke­van hel­pom­pi tie. Kurk­ku­ki­pu ja yskä vie­vät voi­mia, joten valit­sin hel­pon päi­vä­ura­kan. Kun sen pään ensin löy­si, sitä oli hyvin haus­ka ajaa. Alku­mat­kas­ta leveä pyö­rä­kais­ta (meil­lä sanot­tai­siin piennar).

Aivan ran­nas­sa oli kul­ke­nut myös pyö­rä­tie, mut­ta en käy­nyt kat­so­mas­sa, mil­lai­nen se on kun­nol­taan, kos­ka hyvä­hän tätä­kin oli ajaa.

Pää­tin, että en aja Kahs­ru­heen asti vaan jäin pie­neen kylään jon­kin ver­ran ennen. Mik­si yöpyä aina kau­pun­geis­sa, jois­sa hotel­lien hin­nat ovat kaksinkertaiset?

Ehkä sik­si, että niis­sä on toi­mi­vat net­tiyh­tey­det. Kuvat tule­vat taas perässä.

71 km.

 

Yksi ajatus artikkelista “Strasbourg Bietgheim”

  1. Hie­no­ja mat­ka­ker­to­muk­sia. Mon­ta his­to­rial­lis­ta paik­kaa­kin vilah­ti. Noi­ta­han euroop­pa on euroop­pa­lai­sil­le tie­ten­kin täynä.
    hyvää kesää: T: JP

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.