Vihreiden verkkosivut ylirasittuneita

Täl­lainen tieto tuli, harmilli­nen juttu:

<i>Vihreitä ehdokkai­ta selaav­ille vielä sel­l­ainen tiedo­tus, että vihrei­den net­ti­sivu­paketin tilan­neil­la ehdokkail­la on ollut vaalipäivänä ongelmia sivu­jen­sa kanssa. Ne toimi­vat kyl­lä, mut­ta niiden kanssa saat­taa joutua hie­man odot­ta­maan ja paina­maan refreshia. Yrit­täkää siis olla kär­siväl­lisiä — hyvää kan­nat­taa odottaa:).</i>

Kyse näyt­tää ole­van siitä, että kävi­jämäärä ylit­tää kap­a­siteetin. Myös tälle sivus­tolle on tul­lut käyn­te­jä kaksinker­tais­es­ti nor­maalin arkipäivään ver­rat­tuna, vaik­ka on siis sun­nun­tai. Klo 14:ään men­nessä 1400 käyntiä.

Yksi ajatus artikkelista “Vihreiden verkkosivut ylirasittuneita”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.