Peittelemätön totuus kaupunginvaltuuston pikkujoulusta

Suurkaupun­gin hai vih­jaa Helsin­gin Sanomien net­ti­sivuil­la, että kaupung­in­val­tu­us­ton pikku­jouluis­sa olisi tapah­tunut jotain luk­i­joi­ta kiin­nos­tavaa, mut­ta esit­tää tilanteesta kuvat niin sumennettuina,ettei luk­i­ja pysty ymmärtämään mitä on tapah­tunut. Moinen häveliäisyys ei tätä blo­gia rasita. Tässä joitakin näyt­teitä kykyk­il­pailun voit­ta­neesta yhty­eestä. Voit­toa voisi protestoi­da, sil­lä kyse oli kaupung­in­val­tu­us­ton kil­pailus­ta. Tässä Abba-imi­taa­tios­sa ei ollut yhtään val­tu­utet­tua, pelkkiä nimeltä mainit­se­mat­to­mia kaupung­in­jo­hta­jia. Moraa­li­nen voit­ta­ja oli siis San­na Hell­ström avus­ta­janaan Jan Vapaavuori.

abba2.jpg

abba11.jpg

abba3.jpg

abba5.jpg

abba6.jpg

abba8.jpg

abba9.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.