Peittelemätön totuus kaupunginvaltuuston pikkujoulusta

Suur­kau­pun­gin hai vih­jaa Hel­sin­gin Sano­mien net­ti­si­vuil­la, että kau­pun­gin­val­tuus­ton pik­ku­jou­luis­sa oli­si tapah­tu­nut jotain luki­joi­ta kiin­nos­ta­vaa, mut­ta esit­tää tilan­tees­ta kuvat niin sumennettuina,ettei luki­ja pys­ty ymmär­tä­mään mitä on tapah­tu­nut. Moi­nen häve­liäi­syys ei tätä blo­gia rasi­ta. Täs­sä joi­ta­kin näyt­tei­tä kyky­kil­pai­lun voit­ta­nees­ta yhtyees­tä. Voit­toa voi­si pro­tes­toi­da, sil­lä kyse oli kau­pun­gin­val­tuus­ton kil­pai­lus­ta. Täs­sä Abba-imi­taa­tios­sa ei ollut yhtään val­tuu­tet­tua, pelk­kiä nimel­tä mai­nit­se­mat­to­mia kau­pun­gin­joh­ta­jia. Moraa­li­nen voit­ta­ja oli siis San­na Hell­ström avus­ta­ja­naan Jan Vapaavuori.

abba2.jpg

abba11.jpg

abba3.jpg

abba5.jpg

abba6.jpg

abba8.jpg

abba9.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.