_

Tilaa suuri kaalihuijaus omistuskirjoituksen kera!

Koska olemme kirjoittajina Tommin kanssa tallikavereita, mainostan lopuksi mahdollisuutta tilata kirja Tommilta itseltään vaikka joululahjaksi omistuskirjoituksen kanssa 25 euron hintaan. Se tapahtuu lähettämällä nimi ja osoite sähköpostilla osoitteeseen tommi.uschanov@helsinki.fi . Viestiin tulisi merkitä myös, kenelle halua omistuskirjoituksen. Tommi lähettää vastauksena maksuohjeen.

3 thoughts on “Tilaa suuri kaalihuijaus omistuskirjoituksen kera!

  1. Ei ole toistaiseksi sähkökirjana, valitettavasti. Et ole ainoa asiaa kysynyt.

    Minulla on itsellänikin sähköisenä vain kirjan alkuperäinen käsikirjoitus – suomalaiset kustantajat eivät anna kirjojaan PDF:nä edes niiden omille kirjoittajille, mikä tietysti on kyllä jossain määrin ymmärrettävää taloudellisten näkökohtien valossa.

    Kustantajaltani Teokselta on kyllä tulossa ensimmäiset sähkökirjat joskus ensi vuoden aikana, ja on ollut jonkinasteista puhetta että jompi kumpi tai molemmat omista kirjoistani olisi mukana, mutta tämän varaan ei kannata jättäytyä. Paperinen kirja on tällä hetkellä ainoa vaihtoehto. Lohduttautua voi sentään sillä, että kirjan ulkoasu perustuu omiin toivomuksiini aina fonttia (Egyptienne, kunnianosoituksena Otavan 70-luvun Delfiini-kirjoille), kansikuvaa, takakannen tekstiä ja jopa kannen keltaista värisävyä myöten.

      (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.