Tilaa suuri kaalihuijaus omistuskirjoituksen kera!

Kos­ka olem­me kir­joit­ta­ji­na Tom­min kans­sa tal­li­ka­ve­rei­ta, mai­nos­tan lopuk­si mah­dol­li­suut­ta tila­ta kir­ja Tom­mil­ta itsel­tään vaik­ka jou­lu­lah­jak­si omis­tus­kir­joi­tuk­sen kans­sa 25 euron hin­taan. Se tapah­tuu lähet­tä­mäl­lä nimi ja osoi­te säh­kö­pos­til­la osoit­tee­seen tommi.uschanov@helsinki.fi . Vies­tiin tuli­si mer­ki­tä myös, kenel­le halua omis­tus­kir­joi­tuk­sen. Tom­mi lähet­tää vas­tauk­se­na maksuohjeen.

3 vastausta artikkeliin “Tilaa suuri kaalihuijaus omistuskirjoituksen kera!”

  1. Ei ole tois­tai­sek­si säh­kö­kir­ja­na, vali­tet­ta­vas­ti. Et ole ainoa asi­aa kysynyt.

    Minul­la on itsel­lä­ni­kin säh­köi­se­nä vain kir­jan alku­pe­räi­nen käsi­kir­joi­tus — suo­ma­lai­set kus­tan­ta­jat eivät anna kir­jo­jaan PDF:nä edes nii­den omil­le kir­joit­ta­jil­le, mikä tie­tys­ti on kyl­lä jos­sain mää­rin ymmär­ret­tä­vää talou­del­lis­ten näkö­koh­tien valossa.

    Kus­tan­ta­jal­ta­ni Teok­sel­ta on kyl­lä tulos­sa ensim­mäi­set säh­kö­kir­jat jos­kus ensi vuo­den aika­na, ja on ollut jon­ki­nas­teis­ta puhet­ta että jom­pi kum­pi tai molem­mat omis­ta kir­jois­ta­ni oli­si muka­na, mut­ta tämän varaan ei kan­na­ta jät­täy­tyä. Pape­ri­nen kir­ja on täl­lä het­kel­lä ainoa vaih­toeh­to. Loh­dut­tau­tua voi sen­tään sil­lä, että kir­jan ulkoa­su perus­tuu omiin toi­vo­muk­sii­ni aina font­tia (Egyp­tien­ne, kun­nia­no­soi­tuk­se­na Ota­van 70-luvun Del­fii­ni-kir­joil­le), kan­si­ku­vaa, taka­kan­nen teks­tiä ja jopa kan­nen kel­tais­ta väri­sä­vyä myöten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.