Fillarilla Nizzaan, pokkaripainos

Pyö­rä­mat­kas­ta­ni Hel­sin­gis­tä Nizzaan ker­to­va kir­ja Fil­la­ril­la Nizzaan on taas saa­ta­vil­la, nyt tosin pok­ka­ri­pai­nok­se­na. Sitä saa kir­ja­kau­pois­ta ja Kus­tan­nus­osa­keyh­tiö Teos Oy:n  verk­ko­kau­pas­ta. Myös klik­kaa­mal­la ylä­pal­kis­ta koh­taa JULKAISUT pää­see osta­maan kir­jaa ja mui­ta kirjojani.

3 vastausta artikkeliin “Fillarilla Nizzaan, pokkaripainos”

  1. Mitä Talin golf­ken­täl­le muu­ten kuu­luu? Vuo­kra nousi mil­tei kym­men­ker­tai­sek­si (mikä ei tun­nu vie­lä­kään mis­sään), tasoi­tus­ra­jat nousi­vat hie­man. Vaih­tui­ko poruk­ka? Vie­lä­kö Rau­ra­mol­la on lää­niä draiveilleen?

  2. Onko kir­ja sama kuin edel­li­nen pai­nos, vai onko teks­tiä toi­mi­tet­tu uudelleen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.