Fillarilla Nizzaan, pokkaripainos

Pyörä­matkas­tani Helsingistä Niz­za­an ker­to­va kir­ja Fil­lar­il­la Niz­za­an on taas saatavil­la, nyt tosin pokkari­pain­ok­se­na. Sitä saa kir­jakaupoista ja Kus­tan­nu­sosakey­htiö Teos Oy:n  verkkokau­pas­ta. Myös klikkaa­mal­la ylä­palk­ista kohtaa JULKAISUT pääsee osta­maan kir­jaa ja mui­ta kirjojani.

3 vastausta artikkeliin “Fillarilla Nizzaan, pokkaripainos”

  1. Mitä Tal­in golfken­tälle muuten kuu­luu? Vuokra nousi mil­tei kym­menker­taisek­si (mikä ei tun­nu vieläkään mis­sään), tasoi­tus­ra­jat nousi­vat hie­man. Vai­h­tuiko poruk­ka? Vieläkö Rau­ramol­la on lääniä draiveilleen?

  2. Onko kir­ja sama kuin edelli­nen pain­os, vai onko tek­stiä toimitet­tu uudelleen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.