Otsikko-ongelmat

Moni on ihmetellyt, miksi blogini otsikot menevät ihan sekaisin. Se johtuu siitä, että lähetän matkalta postaukset kommukalla sähköpostissa, ja jokin outo yhteensopivuusongelma pilaa otsikot, jos siinä on skandeja. Näköjään myos kysymysmerkki kelpaa aiheuttamaan sotkun

Toinenkin ongelma blogillani oli, mutta se on korjattu. Jokin taho oli hakkeroinut näkymättömiä lääkemainoslinkkejä (niitä tuttuja) ohjelman raamiin. Niita ei ollut tarkoitettu vahingoittamaan lukijoita – eikä siis edes heidän luettavakseen, vaan hämäämään hakukoneita. WordPress on nyt päivitetty turvallisempaan.

4 vastausta artikkeliin “Otsikko-ongelmat”

  1. Hei. Olenko ihan väärässä jos väitän että olit Milanon rautatieasemalla 24.7?

  2. Olisiko Osmolla liian kapea merkistö päällä, taikka sitten känny ei ole kykenevä lähettämään kuin 127 erinlaista kappaletta ymmärrettävää merkkiä sivustolleen päin. Että josko asetuksesta ruuvaa 256-merkkiä päälle (utf-8), niin alkaa Osmonkin kaikki lähettämät merkit näkymään täällä Suomen päässäkin.

    Viestimies kun oon, niin uskaltaa tällaista ehdottaa…

  3. Vai että hyvin havaittu?

    Kyllä sut nyt italialaisista erottaa sokea Reettakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.