Otsikko-ongelmat

Moni on ihme­tel­lyt, mik­si blo­gi­ni otsi­kot mene­vät ihan sekai­sin. Se joh­tuu sii­tä, että lähe­tän mat­kal­ta pos­tauk­set kom­mu­kal­la säh­kö­pos­tis­sa, ja jokin outo yhteen­so­pi­vuuson­gel­ma pilaa otsi­kot, jos sii­nä on skan­de­ja. Näkö­jään myos kysy­mys­merk­ki kel­paa aiheut­ta­maan sotkun

Toi­nen­kin ongel­ma blo­gil­la­ni oli, mut­ta se on kor­jat­tu. Jokin taho oli hak­ke­roi­nut näky­mät­tö­miä lää­ke­mai­nos­link­ke­jä (nii­tä tut­tu­ja) ohjel­man raa­miin. Nii­ta ei ollut tar­koi­tet­tu vahin­goit­ta­maan luki­joi­ta — eikä siis edes hei­dän luet­ta­vak­seen, vaan hämää­mään haku­ko­nei­ta. WordPress on nyt päi­vi­tet­ty turvallisempaan.

4 vastausta artikkeliin “Otsikko-ongelmat”

  1. Hei. Olen­ko ihan vää­räs­sä jos väi­tän että olit Mila­non rau­ta­tie­a­se­mal­la 24.7?

  2. Oli­si­ko Osmol­la lii­an kapea mer­kis­tö pääl­lä, taik­ka sit­ten kän­ny ei ole kyke­ne­vä lähet­tä­mään kuin 127 erin­lais­ta kap­pa­let­ta ymmär­ret­tä­vää merk­kiä sivus­tol­leen päin. Että jos­ko ase­tuk­ses­ta ruu­vaa 256-merk­kiä pääl­le (utf‑8), niin alkaa Osmon­kin kaik­ki lähet­tä­mät mer­kit näky­mään tääl­lä Suo­men päässäkin.

    Vies­ti­mies kun oon, niin uskal­taa täl­lais­ta ehdottaa…

  3. Vai että hyvin havaittu? 

    Kyl­lä sut nyt ita­lia­lai­sis­ta erot­taa sokea Reettakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.