Hannu Oskalan tukikonsertti tänään klo 19 Kapsäkissa

Koe hyvä kon­sert­ti ja tue samal­la Han­nun vaa­li­kam­pan­jaa. Lip­pu­ja on nel­jän hintaisia.

Han­nu itse ker­too kon­ser­tis­ta näin:

Olen ehdol­la edus­kun­taan huh­ti­kuun edus­kun­ta­vaa­leis­sa. Vaa­lien tii­moil­ta jär­jes­tän teat­te­ri Kap­sä­kis­sä tuki­kon­ser­tin tiis­tai­na 24.2.! Ohjel­mas­sa ovat Duo Mil­la Vil­ja­maa & Johan­na Juho­la, Ant­ti Tik­ka­nen, Duo Emi­lia Laju­nen & Suvi Oska­la, Tom­mi Lin­dell, Juk­ka Per­ko & Tee­mu Vii­ni­kai­nen ja lopuk­si huu­to­kat­ril­li peli­man­nien säes­tä­mä­nä. Hie­no ja moni­puo­li­nen ilta on tulos­sa! Osal­lis­tu­mal­la kon­ser­tin jär­jes­tä­mi­seen tuet eduskuntavaalikampanjaani.

Lip­pu­ja on oman valin­nan mukaan nel­jän hin­tai­sia, 10 €, 20 € 50 € ja 100 €.

Lipun voi ostaa Mese­naa­tin kaut­ta  koh­das­ta “rahoi­ta”.

 

(Kap­säk­ki, Hämeen­tie 68)

4 vastausta artikkeliin “Hannu Oskalan tukikonsertti tänään klo 19 Kapsäkissa”

  1. Mese­noin kym­pil­lä, kos­ka ehdo­kas Oska­la on kään­ty­nyt Nato-jäse­nyy­den kan­nat­ta­jak­si ja käsi­tel­lyt kan­nan­muu­tos­taan asial­li­ses­ti omas­sa blogissaan.

    Mis­sään ei kyl­lä näy pää­sy­lip­pua, ei myös­kään tie­toa kon­ser­tin alka­mi­sa­jas­ta, pukeu­tu­mis- tms. vaatimuksista.

  2. Han­nu Oska­la kai­paa­kin tukea, sil­lä hän on kuu­lem­ma ollut ihan pois tolal­taan sen jäl­keen, kun kan­nat­ta­mat­to­mak­si tode­tul­le Pisa­ra­ra­dal­le ei lii­en­nyt aloi­tus­ra­haa val­tion lisäbudjettiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.