Pena kirjoittaa tällä kertaa peleistä

Minun on pitkään pitänyt mainostaa Pentti Murolen blogia, jossa on kertakaikkisen hyvää pohdintaa, usein liikenteestä ja kaupunkisuunnittelusta. Mies panostaa – toisin kuin minä – yhteen kirjoitukseen ilmeisesti päiviä. Tällä kertaa mielenkiintoista juttua tietokonepeleistä. Käykää katsomassa ja ryhtykää seuraamaan pysyvästi!

Yksi ajatus artikkelista “Pena kirjoittaa tällä kertaa peleistä”

  1. Kiitos Ode mainoksesta, kyllä näillä eläkepäivillä on jotain tekemistä keksittävä, kun ei ole tuota golfin peluun taitoa, vaikka golfia kyllä arvostan, onhan se kai ainoita urheilulajeja, joissa tasoitus mahdollistaa kaikenkuntoisten ja kaikenikäisten pelaamisen yhdessä tasa-arvoisesti – lisää tuollaista toimintaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.