Pena kirjoittaa tällä kertaa peleistä

Min­un on pitkään pitänyt main­os­taa Pent­ti Murolen blo­gia, jos­sa on ker­takaikkisen hyvää pohd­in­taa, usein liiken­teestä ja kaupunkisu­un­nit­telus­ta. Mies panos­taa — toisin kuin minä — yhteen kir­joituk­seen ilmeis­es­ti päiviä. Täl­lä ker­taa mie­lenki­in­toista jut­tua tietokone­peleistä. Käykää kat­so­mas­sa ja ryhtykää seu­raa­maan pysyvästi!

Yksi ajatus artikkelista “Pena kirjoittaa tällä kertaa peleistä”

  1. Kiitos Ode main­ok­ses­ta, kyl­lä näil­lä eläkepäivil­lä on jotain tekemistä kek­sit­tävä, kun ei ole tuo­ta golfin pelu­un taitoa, vaik­ka golfia kyl­lä arvostan, onhan se kai ain­oi­ta urheilu­la­je­ja, jois­sa tasoi­tus mah­dol­lis­taa kaikenkun­tois­t­en ja kaikenikäis­ten pelaamisen yhdessä tasa-arvois­es­ti — lisää tuol­laista toimintaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.