"Tarvitsemmeko lisää eriarvoisuutta? Emme todellakaan. Suomessa on tarpeeksi hauskaa olla hyväosainen ja riittävän kurjaa olla huono-osainen"
AJANKOHTAISTA                                                               
 

 


            Siirry tästä uusille kotisivuilleniVasemmanpuoleisten linkkien taakse on tallennettu kansanedustajakauteni aikainen sivustoni, jonka päivittämisen lopetin eduskuntavaaleihin 2007. Ylläoleva linkki vie uusille sivuilleni.


           
Osmo Soininvaaran tuorein teos "Vauraus ja aika" (Teos, 2007) julkaistiin 31.1.2007. Kirjan pääteesi on, että meidän kannattaisi lyhentää työaikaa yhä vain suuremman vaurastumisen sijasta. Enemmän aikaa, vähemmän roinaa!
(Verkossa teoksen esipuhe ja sisällysluettelo)

 Soininvaaran edellinen kirja "Vihreät ja talous - oikealla, vasemmalla vai edellä" julkistettiin 19.4.2005 (verkossa teoksen pdf-versio). Kirjassa selvitetään vihreätä talouspolitiikkaa ja verrataan sitä oikeiston ja vasemmiston talouspoliittisiin oppeihin.

Soininvaaran peruspalveluministerikautta sekä edelleen ajankohtaisia talous- ja sosiaalipoliittisia kysymyksiä käsittelevä kirja "Ministerikyyti" (WSOY) ilmestyi marraskuussa 2002.

Voit tilata kyseisiä kirjoja edullisesti maksamalla 21 € (Vauraus ja aika), 10 € (Vihreät ja talous) tai 12 € (Ministerikyyti) tilille 800011-925842 (saaja: Tietokeino Oy) ja merkitsemällä nimesi ja osoitteesi viestikenttään.
Kirjat toimitetaan signeerattuina. Hinta sisältää postituskulut Suomessa.

Soininvaaran kirjat ovat myynnissä myös
hyvinvarustetuissa kirjakaupoissa.

            Tutustu näytelukuihin >>