Kirjani 2020-luvun yhteiskuntapolitiikka tilaaminen

Muutama lukija on halunnut tilata kirjani 2020-luvun yhteiskuntapolitiikka samaan tapaan kuin olen myynyt muita kirjojani. En ole laittanut sitä postimyyntiin siitä yksinkertaisesta syystä, ettei se mahdu postiluukusta, joten se on lähetettävä pakettina, joka on noudettava postista tai pakettiautomaatista. Postimaksut ovat sen verran kalliita, etten pysty myymään kirjaa kilpailukykyiseen hintaan, vaan kehotan kaikkia ostamaan sen kirjakaupasta. Nyt sitä on taas saatavilla.

Jos kuitenkin haluat sen minulta omistuskirjoituksella varustettuna, saat sen minulta 35 euron hinnalla. Huomautan vielä, että kirjakaupasta tai ammattimaisesta nettikaupasta kirjan saa halvemmalla . Mutta jos kuitenkin haluat sen minulta, lähetä viesti otsikolla KIRJATILAUS osoitteeseen osmo@soininvaara.fi

Viestissä pitäisi olla tässä muodossa tietosi

Nimi

Katuosoite
Mahdollinen lisäosoite (esim c/o)
Posti numero
Kaupunki/postitoimipaikka
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jos toivot lähetystä pakettiautomaattiin tai muuhun noutopisteeseen, laita viestiin tarkka tieto myös siitä. Sähköpostiosoite ja puhelinnumero ovat saapusmisilmoitusta varten.

Lähetän paluuviestinä maksuohjeet viitenumeroineen. Kun raha on tilillä, panen kirjan postiin.

Yksi ajatus artikkelista “Kirjani 2020-luvun yhteiskuntapolitiikka tilaaminen”

  1. Thomas Pikettyn kirjoihin pitäisi viitata suomenkielisessä tekstissä joko niiden alkukielisellä tai sitten suomennetulla nimellä. Pahoitin mieleni siitä, että olit viitannut niihin englanninkielisten käännöksien nimellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.