_

RSS-feedin peruuttaminen toimii lopulta

Moni on valittanut, etteivät saa peruutetuksi RSS-feediä tältä blogilta. Kommenttimäärien kasvaessa suureksi tästä tuli roskapostia.
Olen pahoillani tästä harmista. RSS-feed -viestin lopussa oleva ”Manage your subscriptions:” toimi ainakin eilen.

2 thoughts on “RSS-feedin peruuttaminen toimii lopulta

 1. Itselläni ongelma on enemmänkin päinvastainen. En saa riittävästi kommentteja näkyviin RSS:ssä. Se johtuu siitä, että olet serverillä rajoittanut syötteiden maksimimääräksi 10 kerralla. Jos (automaattisen) syötteiden lukemisen välillä olet julkaissut enemmän kuin tuon 10 kommenttia, näen vain viimeisimmät 10.

  Käytän tekstipohjaista syötteenlukijaa (newsboat), jos kommentteja näkyy liikaa, voin hakutoiminnolla rajoittaa osumien määrää; myös muuten suodattaa.

  Lähtökohtaisesti RSS-vastausten paljous on vastaanottajan ongelma, ei lähettäjän. Jos itse alkaisit rajoittamaan julkaistavia syötteitä, niin pitäisi ensin päättää mitkä julkaistaan, mitkä ei.
  – Mutta senhän sinä jo teet ennakkosensuurissa, modernimmin sanottuna: moderoinnissa.

  Koska käytän myös kommenttien vastaamiseen usein tekstipohjaista selainta, en voi silloin hyödyntää kaikkia reply-toiminnon hienouksia, koska javascript puuttuu.

  Tekstipohjaisella syötteidenlukijalla pystyy käsittelemään huomattavasti enemmän kommentteja aikayksikössä kuin graafisella, myös mainokset sekä vilkkuvat ja välkkyvät lisäosat jäävät pois. Voi keskittyä olennaiseen.

  Se, mitä muuttaisin nykyisessä olisi:
  – Kerralla haettavien syötteiden määrä ylös 50:een.
  – Syötteen otsikossa oleva teksti ”on kommentoinut artikkelia” muutetaan tekstiksi ” : ”, siis: ”[välilyönti][kaksoispiste][välilyönti]”

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.