eduskuntavaalit, Hyviä ehdokkaita, _

Pirkanmaalla valintani kohdistuisi Jaakko Mustakallioon

Ennakkoäänestys on jo loppunut. Ajattelin kuitenkin vielä käydä läpi Pirkanmaan vihreiden ehdokasasettelun.

Vihreät tavoittelevat Pirkanmaalla kolmea paikkaa. Ehdokaslista on niin kova äänestävät pirkanmaalaiset miten tahansa, Pirkanmaalta tule hyviä vihreitä kansanedustajia. Harmi, että niin moni hyvä tulee jäämään rannalle.

Molemmat istuvat kansanedustajat, Satu Hassi ja Olli-Poika Parviainen ovat hoitaneet tehtävänsä hyvin. Olen hyvin iloinen, että Oras Tynkkynen tekee paluuta eduskuntaan. Nuorista naisista Iris Suomela, valtuuston varapuheenjohtaja ja Tampereen yliopiston hallituksen jäsen on kovassa nosteessa.

Minun suosikkini on kuitenkin Jaakko Mustakallio, kauppatieteen maisteri ja vihreä älykkö, jolle toivoisin tulevaisuutta politiikassa.

Omatkin luottavat häneen. Kaveri on kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja. Lisää talousosaamista vihreään eduskuntaryhmään!

2 thoughts on “Pirkanmaalla valintani kohdistuisi Jaakko Mustakallioon

  1. Talousosaaminen olisi tervetullutta, mutta tutut vasemmistolaiset riippakivet feminismistä ajatusrikollisuudesta rankaisemiseen näyttävät olevan sielläkin painamassa. No, näistä tendensseistähän punavihreys on käsitteenä syntynyt. Sinänsä en näe mitään pakottavaa syytä, miksi luonnonsuojelun pitää esiintyä yhdessä marxilaisuuden kanssa, vaan syyt tähän lienevät lähinnä psykososiaalisia. Tämä on sikäli harmillista, että jos haluaisi näistä vain luonnonsuojelun niin äänestysvaihtoehtoja on kovin rajallisesti.

      (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

  2. Luvataan kaikkea hyvää, mutta mistä Jaakko ottaa miljardi euroa lisää koulutukseen? Leikataanko kenties eläkkeistä ja sosiaalipuolelta?

    Vihreiden tarjonta ja sanoma vaaleissa tuntui jälleen olevan täynnä ahdistusta ja epärealistista haihattelua. Karkoititte jälleen kerran potentiaaliset äänestäjät muihin puolueisiin.

    Viime vaaleissa oli muistaakseni sama juttu. Vihreät lähinnä hyökkäsivät kovalla vimmalla persuja vastaan, ja unohtivat konkreettiset, aidosti vaikuttavat asiat.

      (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.