Haluatko äänestää valtuutetuksi korkeasti koulutettua?

Viite ry on tieteen ja tekniikan vihreiden järjestö. Se kuuluu vihreän liiton valtakunnallisiin jäsenjärjestöihin, siis järjestöihin, jotka eivät edusta mitään paikkakuntaa, vaan tiettyä erikoisalaa. Viitteen piirissä käydään varsin korkeatasoista yhteiskunnallista ja teknologista keskustelua. Järjestöllä on ehdokkaita 20 paikkakunnalla. Niitä voi selailla tässä.

6 vastausta artikkeliin “Haluatko äänestää valtuutetuksi korkeasti koulutettua?”

 1. Haluan äänestää. Kiitos, hyvä ja ajankohtainen pikapostaus!

 2. Viite – Tieteen ja teknologian vihreät ry on nykyisin koko puolueen suurin henkilöjäsenyhdistys (ViNO ja Vihreät Naiset ovat liittomuotoisia).
  Natalia Rinconin jäsenyys on periaatteessa arkaluontoinen henkilötietoa, joten hänen on itsensä kerrottava, kuuluuko hän Viitteeseen.

 3. Jari J. Marjanen:
  Viite – Tieteen ja teknologian vihreät ry on nykyisin koko puolueen suurin henkilöjäsenyhdistys (ViNO ja Vihreät Naiset ovat liittomuotoisia).
  Natalia Rinconin jäsenyys on periaatteessa arkaluontoinen henkilötietoa, joten hänen on itsensä kerrottava, kuuluuko hän Viitteeseen.

  Joo, arvelisin asian olevan näin, koska en tuolta Viite Ry:n listalta häntä havainnut. En siis tiedä, että onko hän vai eikö ole.

 4. Kolmenkymmenen vuoden takainen keskustelu (hieman kireässä sävyssä) Helsingin yliopiston matematiikan professorin ja hänen poikansa välillä pikkupitäjän osuuskaupassa:

  – Sinä. Sinä joka sentään kuulut sivistyneeseen sukuun…

  – Kuulun korkeasti oppineesen sukuun. Nämä kaksi ovat eri asioita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.