Jos saisin äänestää missä hyvänsä, äänestäisin Keski-Suomessa Touko Aaltoa

Touko AaltoTouko jäi hiuksen hienosti valitsematta viime kerralla, koska vihreiden äänimäärä ei aivan riittänyt pienessä vaalipiirissä. Nyt näyttää paremmalta, mutta ei se ole varmaa.

Touko ei jäänyt valitsematta jäämistään suremaan, vaan tuli eduskuntaan töihin Jani Toivolan avustajaksi. Hänet valittiin myös puolueen varapuheenjohtajaksi. Yleensä noita varapuheenjohtajia ei noteerata missään – osaatteko luetella montakin – mutta Touko on ottanut tehtävästä kaiken irti. Hän on todella tuottelias kirjoittaja ja aktiivinen keskustelija keskisuomalaisessa mediassa.

Hän on uskomattoman tarmokas ja hyvä verkostoitumaan. Touko on kuin kala vedessä niin herrojen kuin duunarien keskuudessa. Eduskunnassa hän on solminut suhteet virkamiehiin, eri puolueiden avustajiin ja kansanedustajiin puoluekantaan katsomatta. Kadehdittava ominaisuus.

Touko on erittäin hyvin perehtynyt terveydenhuoltoon ja sote-uudistukseen. Hän ennusti jo kauan sitten, miten uudistukselle tulee käymään.

Touko on niitä poliitikkoja, jotka ottavat sisällölliset asiat tosissaan.

Ääni Toukolle voi olla ratkaiseva. Siksi jopa siirtäisin ääneni Helsingissä Hannu Oskalalta Toukolle Keski-Suomeen, jos niin voisi tehdä.

(Toki myös Oskala tarvitsee ääniä.)

4 vastausta artikkeliin “Jos saisin äänestää missä hyvänsä, äänestäisin Keski-Suomessa Touko Aaltoa”

 1. Masentavaa etten voi aanestaa, pitaisi menna Rioon ja se vaatisi yhden paivan erillisen matkan, ja kovin kalliin siita pienesta kylasta missa asun. Mutta saanet paikan ilman minuakin. Mina Kuhmoislainen tata toivon.

  t. Mikko

 2. tämä on osittain mainostava…pistääköhän ode moderointiin.

  minä en äänestä hannu oskalaa (tai touko aaltoa). minä äänestän lilja tammista.

  perusteluina lilja pari vuotta teki sitten hyvän kirjoituksen työeläkejärjestelmästä joka karkeasti sanoo että suuret ikäluokat vei rahat tulevien sukupolvien kustannuksella.
  http://liljat.fi/2013/04/suuret-ikaluokat-pilasivat-kaiken/

  ai niin en asu helsingissä. täytyy äänestää muita vihreitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.