Jos saisin äänestää missä hyvänsä, äänestäisin Keski-Suomessa Touko Aaltoa

Touko AaltoTouko jäi hiuk­sen hienos­ti val­it­se­mat­ta viime ker­ral­la, kos­ka vihrei­den ään­imäärä ei aivan riit­tänyt pienessä vaalipi­iris­sä. Nyt näyt­tää parem­mal­ta, mut­ta ei se ole varmaa.

Touko ei jäänyt val­it­se­mat­ta jäämistään sure­maan, vaan tuli eduskun­taan töi­hin Jani Toivolan avus­ta­jak­si. Hänet valit­ti­in myös puolueen vara­puheen­jo­hta­jak­si. Yleen­sä noi­ta vara­puheen­jo­hta­jia ei noteer­a­ta mis­sään – osaat­teko luetel­la mon­takin – mut­ta Touko on ottanut tehtävästä kaiken irti. Hän on todel­la tuot­telias kir­joit­ta­ja ja akti­ivi­nen keskusteli­ja keskisuo­ma­laises­sa mediassa.

Hän on usko­mat­toman tarmokas ja hyvä verkos­toi­tu­maan. Touko on kuin kala vedessä niin her­ro­jen kuin duu­nar­ien kesku­udessa. Eduskun­nas­sa hän on solmin­ut suh­teet virkamiehi­in, eri puoluei­den avus­ta­ji­in ja kansane­dus­ta­ji­in puoluekan­taan kat­so­mat­ta. Kade­hdit­ta­va ominaisuus.

Touko on erit­täin hyvin pere­htynyt ter­vey­den­huoltoon ja sote-uud­is­tuk­seen. Hän ennusti jo kauan sit­ten, miten uud­is­tuk­selle tulee käymään.

Touko on niitä poli­itikko­ja, jot­ka otta­vat sisäl­löl­liset asi­at tosissaan.

Ääni Toukolle voi olla ratkai­se­va. Sik­si jopa siirtäisin ääneni Helsingis­sä Han­nu Oskalal­ta Toukolle Kes­ki-Suomeen, jos niin voisi tehdä.

(Toki myös Oskala tarvit­see ääniä.)

4 vastausta artikkeliin “Jos saisin äänestää missä hyvänsä, äänestäisin Keski-Suomessa Touko Aaltoa”

 1. Masen­tavaa etten voi aanes­taa, pitaisi men­na Rioon ja se vaatisi yhden paivan eril­lisen matkan, ja kovin kalli­in siita pien­es­ta kylas­ta mis­sa asun. Mut­ta saanet paikan ilman min­u­akin. Mina Kuh­moislainen tata toivon.

  t. Mikko

 2. tämä on osit­tain mainostava…pistääköhän ode moderointiin.

  minä en äänestä han­nu oskalaa (tai touko aal­toa). minä äänestän lil­ja tammista.

  perusteluina lil­ja pari vuot­ta teki sit­ten hyvän kir­joituk­sen työeläke­jär­jestelmästä joka karkeasti sanoo että suuret ikälu­okat vei rahat tule­vien sukupolvien kustannuksella.
  http://liljat.fi/2013/04/suuret-ikaluokat-pilasivat-kaiken/

  ai niin en asu helsingis­sä. täy­tyy äänestää mui­ta vihreitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.