Ode Pressiklubissa TV2 pe 16.10.2012 klo 20.00

Blo­gin tek­ni­nen tuki tiedottaa:

Osmo Soi­nin­vaa­ra on vie­raa­na TV2:n Pres­siklu­bis­sa tänään per­jan­tai­na klo 20.00–20.30. Aihee­na mm. Talvivaara.

Lähe­tys uusi­taan lau­an­tai­na 17.11. klo 13.15 sekä maa­nan­tai­na 19.11. klo 13. Ohjel­ma on kat­sot­ta­vis­sa myös Aree­nas­sa, samoin net­tiek­stra.

 

 

2 vastausta artikkeliin “Ode Pressiklubissa TV2 pe 16.10.2012 klo 20.00”

 1. Ode heit­ti vähän läp­pää­kin pai­dat­to­mas­ta Puti­nis­ta ja Nii­nis­tös­tä, hyvä keven­nys vaka­vaan asiaan.

  Kai­ken tämän jäl­ki­vii­sau­den ja rin­toi­hin lyö­mi­sen kes­kel­lä häi­rit­see se, että unoh­de­taan yhdys­kun­tien jäte­ve­sien ja kaa­to­paik­ko­jen ongelmat.

  Täl­lä puo­lel­la asiat ovat muka kun­nos­sa. Joka syk­sy ja kevät­tal­vi tapah­tuu suu­ril­la jäte­ve­si­puh­dis­ta­moil­la ohi­juok­su­tuk­sia. Typ­pi pois­te­taan jäte­ve­sis­tä kes­kim. 60 pro­sent­ti­ses­ti fos­fo­ris­ta n. 70 %. Jäte­ve­sien muka­na vesiin mene­vät lää­ke­ai­neet muut­ta­vat vesie­liös­tön hor­moo­ni­toi­min­taa ja peri­mää. Jäte­ve­des­tä tal­tee­no­tet­tu fos­fo­ri valu­te­taan viher­ra­ken­ta­mi­sen kaut­ta takai­sin vesistöihin.

  Parem­man kaa­to­paik­ka­jät­teen käsit­te­lyn his­to­ria on todel­la lyhyt.Esim. Hel­sin­gis­sä Talin hui­pul­la maas­ta pis­tä­vät esiin auton­ren­kai­den jään­nök­set, vään­ty­neet rau­ta­tan­got jne. Miten pal­jon valu­ma­ve­sien muka­na menee myr­kyl­li­siä ainei­ta merenlahteen ?

  Kun täl­lai­nen avo­lou­hos on kes­kel­lä Hel­sin­kiä, niin mil­lai­nen tilan­ne onkaan maan mui­den kau­pun­kien van­hoil­la kaatopaikoilla ?

  Nyt tar­vi­taan huo­mat­ta­vas­ti enem­män nöy­ryyyt­tä ja tosi­asioi­den tun­nus­ta­mis­ta ennen­kuin tal­vi­vaa­ra­lai­sia läh­de­tään lynkkaamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.