Sadastuhannes hyväksytty kommentti

Tpyyluoman kommentti 8:04 ketjussa syrjäytymisen epidemiologiaa sai kunnian olla blogin sadastuhannes kommentti. Blogin keskustelu on vilkastumaan päin koko ajan. Kävijämäärien liukuva vuosisumma on asettunut joksikin aikaa noin puolentoista miljoonan käynnin tasolle.

24 vastausta artikkeliin “Sadastuhannes hyväksytty kommentti”

 1. Oikealle henkilölle meni, kun tpyyluoma kyllä johtaa kommenttien asiamäärässäkin (subjektiivinen mielipide, toki).

 2. Elmo Allén: Oikealle henkilölle meni, kun tpyyluoma kyllä johtaa kommenttien asiamäärässäkin (subjektiivinen mielipide, toki).

  Olen kyllä yrittänyt panostaa laadun sijasta määrään!

 3. Kiitokset blogin pitäjälle ja moderattorille!

  Kiinnostavaa ja sivistynyttä keskustelua selvästi enemmän kuin useimmissa vastaavissa. Toivottavasti esimerkki leviää mihinkin poliitikoihin, Suomessa keskusteluperinnettä on syytä laajentaa.

 4. Äänestäisin tpyyluomaa, jos tämä olisi kunnallisvaaliehdokas. Ihan vain jo fiksujen kommenttien johdosta!

 5. Olisiko keskustelua järkevämpää siirtää näiden artikkeleiden pohjalle jonomuotoon tulevien kommenttien sijaan johonkin foorumi-systeemiin?

  Keskustelu oikean foorumiohjelmiston päällä olisi ehkä miellyttävämpää, kun hakutoiminnot auttaisivat, viestit olisivat muokattavissa ja muotoiltavissa paremmin, sekä sivutus katkoisi vähän pisimpiä viestiketjuja jne.

  Tietty moisen foorumin pystytys ei ole mikään yksi hiiren heilautus.

  Tosin uhkaavat ne hyvät kommentit hukkua siellä foorumillakin.

  Tai edes joku relaatiomallinen kommentointi systeemi, joka vähän jäsentäisi tätä keskustelua. Tyyliin:
  http://weblogtoolscollection.com/archives/2009/08/23/wordpress-threaded-comments-the-easy-way/

 6. Joo minua vantaalaisena kyllä suuresti potuttaa, että Osmosta ei tullutkaan tällä kaudellaan (toistaiseksi ainakaan) sosiaali- ja terveysministeriä.

  Että nyt vaan Osmonkin tulee sanailla paikallisille äänästäjilleen ratikoista ja sum muista helsinkiläisiä puhuttavista ikiaiheista kuten liikenteestä – jugend-kerrostalojen nurkilla.

  STM:n asiat olisivat varmaankin paljon kiinnostavampia, kuin ikuiset linjureiden ja ratikoiden aikataulut, missä missäkin sitten helsinkiläiset julkisilla kulkevatkaan.

 7. Jos nyt kerran kehitysehodotuksia annetaan, niin mielestäni joku nettilehtityylinen formaatti voisi olla kiva. Varsinkin, kun näitä blogitekstejä tulee niin paljon.

  1. Janne
   Joo, sitten kun jään pois eduskunnasta (20XX) ja voin kaupallistaa tämän tai siis muuttaa edes mainosrahotteiseksi.Nettilehden toimittaminen ei ole ihan ilmaista.

 8. Hieno juttu!

  Onko kuka muu huomannut, että sivut ei päivity kännykällä (Opera Mobile). Meikälle tulee nyt eilisen päivän tilanne?

 9. Sepi:
  Olisiko keskustelua järkevämpää siirtää näiden artikkeleiden pohjalle jonomuotoon tulevien kommenttien sijaan johonkin foorumi-systeemiin?

  Vaikka foorumeissa on puolensa, pidän täällä siitä että kommentointi pysyy rajoitettuna, asiallisena ja siedettävän mittaisena. Eli luettavana. Foorumit leviävät helposti käsiin eikä niitä enää ehdi ja jaksa seurata.

  Hakeahan täältä voi selaimen haulla, tai käyttämällä Googlea, kun vain lisää hakusanan perään site:soininvaara.fi

  http://lmgtfy.com/?q=kuntavaalit+site%3Asoininvaara.fi

 10. Oletteko muuten huomanneet, että selailtavasta listasta on hävinnyt blogauksia? Ne kuitenkin löytää hakutoiminnolla, jos tietää mitä etsii.

  Onko tämä tarkoituksellista vai bugaako sivusto?

 11. anonyymi:
  Oletteko muuten huomanneet, että selailtavasta listasta on hävinnyt blogauksia? Ne kuitenkin löytää hakutoiminnolla, jos tietää mitä etsii.

  Onko tämä tarkoituksellista vai bugaako sivusto?

  Liittyisikö näihin mobiiliselausongelmiin? Viime päivinä ainakin Syfiliksen (masiinana nokialainen) selaimella on ollut vaikeuksia näyttää kommentteja. Tietokoneelta näkyvät hyvin eri selaimilla.

 12. Osmo Soininvaara:
  Kerro mikä on hävinnyt niin selvitän.

  Minä en ainakaan ilman hakutoimintoa löydä sitä HS-raadin venäläislapsijuttua. Muista en tiedä, mutta luulisin muitakin löytyvän …tai siis olevan häveyksissä.

 13. Joo, anonyymin havaitsema ongelma lienee todellinen, myös ”Oikealta ohi” kirjoitus ei enää näy blogikirjoituksia pääsivulla selatessa aikajärjestyksessä taaksepäin sivu kerrallaan. Hakutoiminto tämänkin kirjoituksen kuitenkin löytää…

   1. Nyt pääsin käsiksi ongelmaan. Vaihdettaessa sivua, kadotetaan noin kuusi postausta. Täytynee selvittä. Tätä ei tapahdu Ipadilla tai sitä ei ainakaan tapahdu, kun siirryn ylläpidosta katsomaan sivustoa.

 14. Jotain selainhänksää tässä on varmaan ollut koska joskus kun klikkaa oikean laidan ”viimeiset kommentit” niin ne eivät olekaan viimeiset, jotka taas saa näkyviin selaamalla esille ko. tekstin pääsivulta ja sitten klikkaamalla ”77 kommenttia”

  Bittimaailman ihmeitä….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.