9 vastausta artikkeliin “Hymyä huuleen”

 1. Aivan lois­tavia. Paras­ta vaal­i­main­on­taa pitkään aikaan: itseiro­nisia ja samal­la kantaaottavia.

 2. Ihan omas­sa luokas­saan, toiv­ot­tavasti muhamet­ti pääsee arkadianmäelle !

 3. Kehua retostelin jo Huseinin toises­sa ketjus­sa, mut­ta ker­tauk­sen vuok­si vahvu­udet uudem­man kerran: 

  -älykäs ja lah­jakas laa­ja-alais­es­ti (kts. taus­ta, kieli­taito ja koulu­tus, piirrokset)

  -sopivin mah­dolli­nen koulu­tus lain­säädän­tö­työhön (juristi), monipuo­li­nen työkokemus

  -huumor­in­ta­juinen taval­la, joka yltää myös itseiro­ni­aan, kuten Timo jo totesi 

  -maltill­i­nen, miel­lyt­tävä per­soona, joka tulee toimeen kaikkien kanssa olemat­ta kuitenkaan mikään jees-jätkä. 

  -maa­han­muut­ta­ja (yleen­sä en pidä täl­lais­es­ta kat­e­gorisoin­nista, mut­ta tässä tapauk­ses­sa ja tässä yhteiskun­nal­lises­sa tilanteessa nos­tan tämän esi­in etuna)

  Kaik­ki nyt joukol­la Huseinia äänestämään, joille vihreys ei ole punainen vaate. Pli­is.. Eli­na pyytää kau­ni­isti! (En kai vaiku­ta epä­toivoiselta? En ole vaimo enkä rakastajatar..)

  Tek­isi mieli lait­taa tähän vielä saman vaalipi­irin antiehdokas ja hänen epämeri­it­tin­sä, mut­ta sen­suroitaisi­in, joten en yritäkään. 

  Kyse ei ole Osmosta.

 4. Aivan hul­vat­to­mia, toimii! Onneks en ole ko. vaalipi­iris­sä, muuten tulis houku­tus äänestää. Tota vaalipät­siä en ihan hif­fan­nu, joku huumor­in­ta­juisem­pi vois ker­toa mitä hauskaa siinä oli.

 5. Oijjoi! Onnek­si ei Husain ole mun vaalipi­iris­säni ehdokkaana, tulisi ongel­ma kun en minä vihre­itä äänestä! Aivan käsit­tämät­tömän ihana poliitikko!

 6. Muuten — mitä Husein oikein sanoo siinä vaa­timus­pätkässä?? Erotan puheesta sanat anti-dop­ing ja con­nect­ing peo­ple ja amer­i­can ital­iankielis­ten numero uno ‑lis­tausten lisäksi.

 7. Aij­jaa, pitää var­maan lukea ne. :O

  Osmo, höh, mikä vas­taus tuo nyt oli. Kyl­lä minä osaan lukea ja joskus jopa ymmär­rän mitä luen; TIETENKIN luin tek­stit. Nimeno­maan niiden ja noiden mainit­tu­jen puheesta erot­tunei­den jut­tu­jen eri­laisu­us sai min­ut kyse­lemään. No, ital­iankielisiä numero uno­ja ei tartte tulkita.

 8. Eikuhei, luin huonos­ti vas­tauk­sesi, jos tarkoi­tat sil­lä että puhe ei ole mitään kieltä. Arvelin nääs että Huseinin tarkoi­tus on par­o­di­oi­da sitä miten poli­ti­ikan todel­liset mut­ta kätketyt päämäärät (videopätkän puhe) poikkea­vat poli­it­tis­es­ti kor­rek­teista litur­gioista (tek­sti­tys) — ja kiin­nos­tu­in että mitä hän sit­ten niik­si todel­lisik­si päämäärik­si on kätkenyt. Mut­ta ehkei siinä tosi­aan san­o­ta mitään mil­lään kielel­lä noi­ta muu­tamia sano­ja luku­unot­ta­mat­ta. Toimi­ihan par­o­dia niinkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.