Miljoonas käynti

Blogilla meni miljoo­nan käyn­nin raja rik­ki myöhään eilen illal­la. Kiitän luk­i­joi­ta mie­lenki­in­nos­ta, enkä edes ihan nöyränä!

8 vastausta artikkeliin “Miljoonas käynti”

 1. Onnek­si olkoon! Ei suot­ta tarvit­sekaan nöyris­tel­lä. Hyvä blo­gi, hyviä aihei­ta ja hyviä kirjoittajia. 

  Itse en juurikaan kom­men­toi, mut­ta vilkaisen läh­es päivit­täin työn lomassa. 

  Per­soon­al­liset, haas­ta­vat kom­men­tit aina kiin­nos­ta­vat. Vakikir­joit­ta­jille Art­turille ja Eli­nalle tästä kunniamaininta.

 2. Hyvää kan­nat­taa lukea. Kiitos Osmo ja ter­veisiä Munkkiniemestä. Ihmeel­liset tasakat­toiset talot ovat edelleen paikallaan.

  Hyvää kesää!
  Cristina

 3. Öh…, kiitos Antti, jos olet todel­li­nen henkilö?

  Ettei vain kuitenkin olisi esim. Touko-Poukon ja kavere­it­tein­sa juhan­nus­pi­lari. Sen ver­ran meinaan epäuskot­ta­va juttu. 😉 

  Mut­ta Osmolle nyt ainakin aidot kiitok­set min­ul­ta blo­gin ylläpidosta!

 4. Onnit­te­lut!

  Tykkään tässä blo­gis­sa siitä, että julka­isukyn­nys on mata­la: sen enem­pää keskustelu­navausten kuin kom­ment­tienkaan ei aina tarvitse olla lop­pu­un asti harkit­tu­ja päästäk­seen jul­ki eikä blogin­pitäjä esi­in­ny ärsyt­tävänä kaiken­ti­etäjänä. Se pitää keskustelun vilkkaana ja kiinnostavana.

 5. Lämpimät onnit­te­lut! Mon­es­ta syistä tämä on se paras blog­gi. Toivon tule­vaisu­udessa mon­ta miljoon­aa käyn­tiä ja mon­ta vuot­ta hyvää ja avar­tavaa keskustelua.

 6. Soin­in­vaara pyrkii käsit­telemään myös poli­it­tisia vas­tus­ta­jia suh­teel­lisen reilusti, mikä on harv­inaista. Oppineisu­us ei ole nous­sut pahem­min päähän. Jat­ka hyvää työtä!

 7. Arvostan tämän blo­gin keskustele­vu­ut­ta, eli ainakin vakkarikir­joit­ta­jat ja Osmo itse jak­sa­vat kuun­nel­la muitakin.

  Osal­lis­tun itse n. 1/10-osaan keskusteluista, mut­ta min­ut voita­neen lukea vakkarei­hin. Itse olen use­asti samaa mieltä kuin Osmo, Tiedemies, tpyy­lu­o­ma jne, mut­ta olen viime aikoina ollut eri asioista eri mieltä kaikkien yllä­mainit­tu­jen kanssa.

  Eri mieltä olen eri­tyis­es­ti Eli­nan kanssa, mut­ta en toki aina. Mei­dän erim­ielisyytemme tun­tu­vat koske­van eri­tyis­es­ti moraali‑, las­tenkas­va­tus- ja koulukysymyk­siä. Samoin Art­turin kanssa olen pääsään­töis­es­ti eri mieltä, mut­ta kun­nioi­tan kuitenkin Art­turin sitkeyt­tä ja linjakkuutta. 

  Eli mielestäni tämä blo­gin vahvu­us on juuri se, että eri mieltä ole­vatkin ovat ihan fik­su­ja — ja samaa mieltä ole­vatkaan eivät vaiku­ta ere­htymät­tömiltä, kun näyt­tävät joskus ole­van ihan väärässä.

  Touko Met­ti­nen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *