Mitä Pekkarinen sanoi oikeasti?

Aamukahvilla Pärnussa.Kahvi oli mennäTallinnan lautalla väärään kurkkuun, kun luin ministeri Pekkarisen lupauksista siirtää Kehäradan rahat bensankulutusinvestointeihin maakuntiin. Tarkoitukseni oli kirjoittaa ensimmäisessa levähdyspaikassa, mitä asiasta ajattelen, mutta onneksi satoi, enkä uskaltanut kaivaa kommunikaattoria esille kastumaan. Uutinen ehdittiin kumota, ennen kuin ehdin PärnuunKerrattakoon nyt vielä: kehäradassa ei ole kyse liikennepolitiikasta vaan asunnoista. Radan varteen suunniteltujen asuinalueiden rakentaminen ilman rataa olisi kuin rakentaisi kerrostalon ilman rappukäytävää. Yhtähyvin Pekkarinen olisi voinut esittää, että luovutaan Sipoon alueliitoksesta ja rakennetaan sen sijaan moottoritue Jyväskylästä Keuruulle.Hallitusneuvotteluissa kukaan ei edes yrittänyt esittää Kehäradan hyllyttämistä. Olisin kuullut siitä varmasti,-jos näin olisi tapahtunut. Oliko Pekkarinen siis puhunut vain lämpimikseen oman vaalipiirin tupaillassa. Niin ei saa tehdä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.