_

Fillarilla Nizzaan

Nämä uudet sivuni on lopulta saatu teknisesti toimimaan. Vaikeuksien kautta voittoon!

Olen lähdössä fillarini kanssa perjantaiaamuna Tallinnaan, josta lähden polkemaan Via Baltikaa etelään. Perjantai-illan tavoitteeni on päästä Pärnuun. Tavoitteeni on polkea Välimerelle ja sieltä Rivieraa pitkin Nizzaan. Reitin olen toistaiseksi suunnitellut tarkemmin vain Liettuan Kaunasiin. Matkalla on hyvää aikaa lukea karttoja. Reitin valinta on auki sikälikin, että en tiedä, onko keli Alpeilla sopiva ylitykseen. Sileillä renkailla ei jäisillä teillä ajella. Jos Alppien ylitys on mahdoton, kierrän ne itäpuolelta. Vähemmän nousuja, mutta paljon enemmän kilometrejä.
Matkantekoani voi seurata Helsingin Sanomien verkkosivuilla, jossa minun on määrä pitää kuukauden ajan blogia. Jos aikaa ja voimia riittää – ja tekniikka toimii – tulen kommentoimaan maailman menoa myös näillä sivuilla.

Tagged