Kaupunkisuunnittelulautakunnan lista 16.5.2017

15.5.2017 · Aihe: Kaupunkisuunnittelu 

Kaikkien aikojen viimeinen lautakunnan kokous.

Koska mitään ei ymmärrettävästi voi panna pöydälle, listalla olevat pari uutta asiaa on meille esitelty aiemmin. Kokouksen tärkein asia on Karhunkaatajan alueen Raide-Jokeri -kaava

Karhunkaatajan alueen asemakaava

Edellisessä selostuksessa referoin ulkomuistista valmistelijan vastinetta Herttoniemeläisten vaihtoehtokaavaan. Herttoniemeläisten mukaan kritiikki on aiheetonta. Täytynee taas kysyä. Pitäisi tietää, minne vaihtoehtokaavassa on vaadittavat yli tuhat autopaikkaa sijoitettu.

Pyöräilykatsaus.

Tämä esiteltiin meille viime viikolla ilmoitusasioissa. Nyt sitä ei ole esityslistassa liitteenä (!), joten en ala ulkomuistista referoimaan.

Poikkeamishakemus Vallilassa Rautalammintiellä

Opiskelijajärjestöjen omistamia opiskelija-asuntotonteille tehdään yksi talo lisää, noin 5 000 k-m2. Tämä olisi ehdottomasti asemakaavatasoinen asia, mutta on taas kiire. Sisältö on sinänsä kunnossa. Ympäristön laatu paranee selvästi.

 

 

Kommentit

2 Vastausta artikkeliin “Kaupunkisuunnittelulautakunnan lista 16.5.2017”

  1. Markku84 kirjoitti 15.5.2017 kello 19:39

    Karhunkaatajan alueen vieressä kallion alle Puolustusvoimat(?) on louhinut aika jättimäiset tilat. Oven koosta voisi päätellä, että vaikka rekalla voi ajaa sisään. En tiedä missä käytössä nykyään ovat, mutta sinne voisi rauhan aikana pistää ne tuhat autoa.

      (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

  2. Jyri kirjoitti 16.5.2017 kello 14:09

    Nuo Karhunkaatajantien kulmilla oleva kallioluolat eivät ole Suomen puolustusvoimien vaan keisarillisen venäjän aikaansaannoksia vuosilta 1914-1917 kun kaupungin ympärille louhittiin Helsingin maalinnoituksen linnoituslaitteita ja ovat kooltaan varsin rajallisia. Jokaiseen mahtunee ehkä kahdesta kolmeen autoa maksimissaan.. 😉

      (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

Jätä vastaus