Kaupunkisuunnittelu

Kaupunkisuunnittelulautakunnan lista 16.5.2017


Kaikkien aikojen viimeinen lautakunnan kokous.

Koska mitään ei ymmärrettävästi voi panna pöydälle, listalla olevat pari uutta asiaa on meille esitelty aiemmin. Kokouksen tärkein asia on Karhunkaatajan alueen Raide-Jokeri -kaava

Karhunkaatajan alueen asemakaava

Edellisessä selostuksessa referoin ulkomuistista valmistelijan vastinetta Herttoniemeläisten vaihtoehtokaavaan. Herttoniemeläisten mukaan kritiikki on aiheetonta. Täytynee taas kysyä. Pitäisi tietää, minne vaihtoehtokaavassa on vaadittavat yli tuhat autopaikkaa sijoitettu.

Pyöräilykatsaus.

Tämä esiteltiin meille viime viikolla ilmoitusasioissa. Nyt sitä ei ole esityslistassa liitteenä (!), joten en ala ulkomuistista referoimaan.

Poikkeamishakemus Vallilassa Rautalammintiellä

Opiskelijajärjestöjen omistamia opiskelija-asuntotonteille tehdään yksi talo lisää, noin 5 000 k-m2. Tämä olisi ehdottomasti asemakaavatasoinen asia, mutta on taas kiire. Sisältö on sinänsä kunnossa. Ympäristön laatu paranee selvästi.

 

 

2 thoughts on “Kaupunkisuunnittelulautakunnan lista 16.5.2017

  1. Karhunkaatajan alueen vieressä kallion alle Puolustusvoimat(?) on louhinut aika jättimäiset tilat. Oven koosta voisi päätellä, että vaikka rekalla voi ajaa sisään. En tiedä missä käytössä nykyään ovat, mutta sinne voisi rauhan aikana pistää ne tuhat autoa.

      (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

  2. Nuo Karhunkaatajantien kulmilla oleva kallioluolat eivät ole Suomen puolustusvoimien vaan keisarillisen venäjän aikaansaannoksia vuosilta 1914-1917 kun kaupungin ympärille louhittiin Helsingin maalinnoituksen linnoituslaitteita ja ovat kooltaan varsin rajallisia. Jokaiseen mahtunee ehkä kahdesta kolmeen autoa maksimissaan.. 😉

      (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.