Perässähiihtäjä-blogi loppuu

Unto Hämäläinen näköjään lopettaa Perässähiihtäjä-bloginsa.  Viimeisessä postauksessaan hän kiittää kommentoijia, joilta on tullut vuodesta 2005 peräti 15 000 kommenttia. Tätä blogia on julkaistu vuodesta 2007 ja kommentteja on tullut 170 000.

 

Kommentit

4 Vastausta artikkeliin “Perässähiihtäjä-blogi loppuu”

 1. KariS kirjoitti 12.11.2016 kello 20:08

  Laatuero Hämäläisen ja tämän blogin välillä on niin huikea, ettei tuo kommenttien määrä kerro ainakaan keskustelun tasosta yhtään mitään. Valitettavaa, että tuollainen huippublogi loppuu.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 2. Pekka T. kirjoitti 13.11.2016 kello 21:36

  KariS on oikeassa. Olennaisempaa kuin määrä on kuitenkin laatu, ja Perässähiihtäjän kommenttien laatu on keskimäärin ollut selvästi korkeampi kuin tässä blogissa. Myös täällä on toki paljon hyviä kommentteja, mutta ne joutuu etsimään suuren massan joukosta.

  On suuri sääli, että Perässähiihtäjä-blogi loppuu. Toivottavasti Osmo Soininvaara jaksaa jatkaa omaansa, sillä huolimatta kommenttien vaihtelevasta laadusta, on Soininvaara itse verraton blogi-isäntä!

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 3. Kissaa hännästä kirjoitti 16.11.2016 kello 10:52

  Kukas sitä kissan hännän nostaa, jos ei kissa itse. Ei silti, Osmo Soininvaara ansaitsee kyllä kiitokset aikaa vievästä palstanpidostaan. Palsta tarjoaa mainion kattauksen moniin mielenkiintoisiin aiheisiin ja lisäksi sen avulla on kätevä seurata asioita kaupunkisuunnitelulautakunnassa.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 4. Tero Tolonen kirjoitti 16.11.2016 kello 14:53

  Jotenkin tuo Perässähiihtäjät -blogi oli vähän laimean oloinen, mutta toki ammattijournalistin otteella tehty ja siten ehkä aika perinteinen otteeltaan.

  Se mikä tässä blogissa on kiinnostampaa on Soininvaaran ajatteluprosessi ja sen seuraaminen. Todella kiinnostavia aiheita täällä on käsitelty, mutta ennenkaikkea se miten asioita käsitellään on tärkeää.

  Soininvaara ikäänkuin tekee pohjatyön ja keskustelijat jatkavat siitä – ja hyvin erilaisiakin mielipiteitä sallitaan ja moderointilinja on järkevä.

  Toisaalta täällä on varmaan moderoitu pois jotain pahimpia henkilöön kohdistuvia hyökkäyksiä, koska keskustelu pääsääntöisesti on aika asiallista.

  Olisi hyvä, jos tämmöisiä keskustelualueita, joilla on selkeästi eri kantoja edustavia ihmisiä ja asiansa osaava ja tasapuolinen moderoija olisi enemmänkin.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

Jätä vastaus