_

Vihreät etsivät valokuvaajaa ehdokaskuvauksiin

Tällaista ilmoitusta pyydettiin levittämään

Helsingin Vihreät, Espoon Vihreät ja Vantaan Vihreät etsivät kuntavaalien materiaalituotantoa varten *VALOKUVAAJA- JA VIDEOTUOTANTOTAHOA TOTEUTTAMAAN EHDOKASKUVAUKSET*

Haussa on tuotantotiimi, joka pystyy tuottamaan seuraavat materiaalit: * Jokaisesta ehdokkaasta studiokuvat (noin 2 kuvaa per ehdokas) valkoisella pohjalla + valokuvien käsittely ja kuvat kolmessa koossa (iso, pieni, web)

Lisäksi ehdokkaille tarjotaan mahdollisuutta erilliseen ulkokuvaukseen (ennalta mietityt kuvauspaikat Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla), jossa otetaan ehdokkaista 1) Muutama valokuva + valokuvien käsittely ja kuvat kolmessa koossa (iso, pieni, web) 2) Lyhyt klippi videokuvaa + materiaalien käsittely, grafiikan lisääminen ja tekninen tuottaminen tulisi myös sisältyä tarjoukseen. (Materiaaliin lisättävät graafiset elementit voidaan tarvittaessa tuotattaa erillisellä graafikolla.)

Ehdokkaita on yhteensä noin 340 ja kuvausten toivotaan alkavan jo alkusyksyllä 2016. Viimeiset kuvaukset järjestetään alkuvuodesta 2017. Odotettavaa on, että noin 250 ehdokasta haluaa ulkona otetun valokuvan ja noin 100 ehdokasta videokuvaa itsestään. Tarjouksen voi laatia näillä tiedoilla. Tilaajalle halutaan käyttöoikeudet kaikkeen valmiiseen materiaaliin. Tarjoukset tulee toimittaa Tainalle Tyrväiselle osoitteeseen taina.tyrvainen@vihreat.fi maanantaihin 20.6.2016 mennessä. Tainalta saa myös tarvittaessa lisätietoja puhelimitse numerosta 045 125 2541.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.