Hyviä ehdokkaita, _

Savo-Karjalassa äänestäisin Harri Auvista tai Krista Mikkosta

Harri AuvinenTekniikan tohtori Harri Auvinen ymmärtää koulutuksensa puolesta ilmastonmuutosta ja painottaa siksi energiapolitiikkaa, jossa korvataan kivihiiltä biopolttoaineilla. Tämän ohella hänessä minuun vetoaa hänen toimintansa Kuopion kunnallispolitiikassa, sen valtuustossa ja kaupunginhallituksessa.

Miestä kutsutaan kuulemma Savon Soininvaaraksi, mikä tietysti vähän imartelee minua.

Kaupunkipolitiikan merkitys kasvaa koko ajan. Tulevaisuuden kannalta on hyvä, että meillä on muitakin menestyviä kaupunkeja kuin Helsinki. Kuopiossa asiat on hoidettu paljon paremmin kuin monessa muussa samankokoisessa kaupungissa.

Harri Auvisen kotisivuille pääsee tästä

mikkonen_krista_600x300Krista Mikkonen on Tarja Cronbergin manttelinperijä Pohjois-Karjalassa. Puolueen varapuheenjohtajana hän on lunastanut paikkansa vihreänä pelintekijänä ja ansainnut sillä valtakunnallisten vihreiden tuen.

Biologian maisterina Krista ehkä painottaa Harri Auvista enemmän perinteistä luonnonsuojelua kun taas Harri globaaleja ympäristöasioita, erityisesti ilmastonmuutosta.

Kristan kotisivuille tästä.

 

 

1 thought on “Savo-Karjalassa äänestäisin Harri Auvista tai Krista Mikkosta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.