Savo-Karjalassa äänestäisin Harri Auvista tai Krista Mikkosta

13.4.2015 · Aihe: Hyviä ehdokkaita, _ 

Harri AuvinenTekniikan tohtori Harri Auvinen ymmärtää koulutuksensa puolesta ilmastonmuutosta ja painottaa siksi energiapolitiikkaa, jossa korvataan kivihiiltä biopolttoaineilla. Tämän ohella hänessä minuun vetoaa hänen toimintansa Kuopion kunnallispolitiikassa, sen valtuustossa ja kaupunginhallituksessa.

Miestä kutsutaan kuulemma Savon Soininvaaraksi, mikä tietysti vähän imartelee minua.

Kaupunkipolitiikan merkitys kasvaa koko ajan. Tulevaisuuden kannalta on hyvä, että meillä on muitakin menestyviä kaupunkeja kuin Helsinki. Kuopiossa asiat on hoidettu paljon paremmin kuin monessa muussa samankokoisessa kaupungissa.

Harri Auvisen kotisivuille pääsee tästä

mikkonen_krista_600x300Krista Mikkonen on Tarja Cronbergin manttelinperijä Pohjois-Karjalassa. Puolueen varapuheenjohtajana hän on lunastanut paikkansa vihreänä pelintekijänä ja ansainnut sillä valtakunnallisten vihreiden tuen.

Biologian maisterina Krista ehkä painottaa Harri Auvista enemmän perinteistä luonnonsuojelua kun taas Harri globaaleja ympäristöasioita, erityisesti ilmastonmuutosta.

Kristan kotisivuille tästä.

 

 

Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Savo-Karjalassa äänestäisin Harri Auvista tai Krista Mikkosta”

  1. Osmo Soininvaara: Savo-Karjalassa äänestäisin Harri Auvista | Harri Auvinen kirjoitti 16.4.2015 kello 9:17

Jätä vastaus