_

Osaako joku auttaa bugin korjaamisessa?

Niin kuin moni on valittanut, blogin selaaminen on oudosti vaikeutunut. Vain uusimman postauksen avaaminen onnistuu vaivattomasti. Muiden osalta pitää odottaa tovi. Postauksen alla oleva ShareThis-palikka peittää otsikon vähäksi aikaa turhalla ja aika isolla näkymättömällä framella. En mielelläni poistaisi palikkaa, koska se on tärkeä siinä toiminnassa, johon se on tarkoitettu ja koska sen luvuista näen artikkelien kysyntää.

Ratkaisua odotellessa malttia. Vähän odottelemalla artikkelin saa klikattua.

7 thoughts on “Osaako joku auttaa bugin korjaamisessa?

 1. Lisäksi oikeassa reunassa on yhä keskittymistä häiritsevä twiittini-vieritysikkuna. Nyt se on vielä häiritsevämpi, kun ääkköset ovat muuttuneet tällaiseen muotoon: “S��nn�stelyn p��ttyminen ja luvattu pikavoitto lukitsee markkinat vuosia ennen m��r�aikaa.”

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 2. TuomasO:
  Lisäksi oikeassa reunassa on yhä keskittymistä häiritsevä twiittini-vieritysikkuna. Nyt se on vielä häiritsevämpi, kun ääkköset ovat muuttuneet tällaiseen muotoon: “S��nn�stelyn p��ttyminen ja luvattu pikavoitto lukitsee markkinat vuosia ennen m��r�aikaa.”

  Ja ajankohtaisuuden kanssakin on vähän tekemistä…

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 3. Ikävä tuo oikean puolimmainen vihreä Share-alue on, kun sen yli vetää hiiren kursorin, niin Share-ikkuna ponnahtaa esiin (näin ainakin Windowsin Firefox 27.0.1:ssä). Eikös tuon alueen päältä tulisi klikata hiirellä ja tämän jälkeen vasta Share-ikkuna tulisi näkyviin. Kait voit kokeilla ja muuttaa Share-alueen aktivointimäärettä klikkaukseksi – josko vika poistusi.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 4. Terve,

  Joku Persupoliitikko on hairinnyt sun plogia. Ne pelkaavat kun taalla voi kuka tahansa kommentoida asioita. Mutta korjaa ylla olevien ohjeiden mukaan. Ei auta lopullisesti, helppo jatkaa hairintaa.

  t. Mikko

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.