Pena kirjoittaa tällä kertaa peleistä

6.6.2013 · Aihe: Kaupunkisuunnittelu, _ 

Minun on pitkään pitänyt mainostaa Pentti Murolen blogia, jossa on kertakaikkisen hyvää pohdintaa, usein liikenteestä ja kaupunkisuunnittelusta. Mies panostaa – toisin kuin minä – yhteen kirjoitukseen ilmeisesti päiviä. Tällä kertaa mielenkiintoista juttua tietokonepeleistä. Käykää katsomassa ja ryhtykää seuraamaan pysyvästi!

Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Pena kirjoittaa tällä kertaa peleistä”

  1. pentti murole kirjoitti 6.6.2013 kello 12:55

    Kiitos Ode mainoksesta, kyllä näillä eläkepäivillä on jotain tekemistä keksittävä, kun ei ole tuota golfin peluun taitoa, vaikka golfia kyllä arvostan, onhan se kai ainoita urheilulajeja, joissa tasoitus mahdollistaa kaikenkuntoisten ja kaikenikäisten pelaamisen yhdessä tasa-arvoisesti – lisää tuollaista toimintaa!

      (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

Jätä vastaus