_

Sadastuhannes hyväksytty kommentti

Tpyyluoman kommentti 8:04 ketjussa syrjäytymisen epidemiologiaa sai kunnian olla blogin sadastuhannes kommentti. Blogin keskustelu on vilkastumaan päin koko ajan. Kävijämäärien liukuva vuosisumma on asettunut joksikin aikaa noin puolentoista miljoonan käynnin tasolle.

24 thoughts on “Sadastuhannes hyväksytty kommentti

 1. Kiitokset blogin pitäjälle ja moderattorille!

  Kiinnostavaa ja sivistynyttä keskustelua selvästi enemmän kuin useimmissa vastaavissa. Toivottavasti esimerkki leviää mihinkin poliitikoihin, Suomessa keskusteluperinnettä on syytä laajentaa.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 2. Olisiko keskustelua järkevämpää siirtää näiden artikkeleiden pohjalle jonomuotoon tulevien kommenttien sijaan johonkin foorumi-systeemiin?

  Keskustelu oikean foorumiohjelmiston päällä olisi ehkä miellyttävämpää, kun hakutoiminnot auttaisivat, viestit olisivat muokattavissa ja muotoiltavissa paremmin, sekä sivutus katkoisi vähän pisimpiä viestiketjuja jne.

  Tietty moisen foorumin pystytys ei ole mikään yksi hiiren heilautus.

  Tosin uhkaavat ne hyvät kommentit hukkua siellä foorumillakin.

  Tai edes joku relaatiomallinen kommentointi systeemi, joka vähän jäsentäisi tätä keskustelua. Tyyliin:
  http://weblogtoolscollection.com/archives/2009/08/23/wordpress-threaded-comments-the-easy-way/

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 3. Joo minua vantaalaisena kyllä suuresti potuttaa, että Osmosta ei tullutkaan tällä kaudellaan (toistaiseksi ainakaan) sosiaali- ja terveysministeriä.

  Että nyt vaan Osmonkin tulee sanailla paikallisille äänästäjilleen ratikoista ja sum muista helsinkiläisiä puhuttavista ikiaiheista kuten liikenteestä – jugend-kerrostalojen nurkilla.

  STM:n asiat olisivat varmaankin paljon kiinnostavampia, kuin ikuiset linjureiden ja ratikoiden aikataulut, missä missäkin sitten helsinkiläiset julkisilla kulkevatkaan.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 4. Sepi:
  Olisiko keskustelua järkevämpää siirtää näiden artikkeleiden pohjalle jonomuotoon tulevien kommenttien sijaan johonkin foorumi-systeemiin?

  Vaikka foorumeissa on puolensa, pidän täällä siitä että kommentointi pysyy rajoitettuna, asiallisena ja siedettävän mittaisena. Eli luettavana. Foorumit leviävät helposti käsiin eikä niitä enää ehdi ja jaksa seurata.

  Hakeahan täältä voi selaimen haulla, tai käyttämällä Googlea, kun vain lisää hakusanan perään site:soininvaara.fi

  http://lmgtfy.com/?q=kuntavaalit+site%3Asoininvaara.fi

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 5. anonyymi:
  Oletteko muuten huomanneet, että selailtavasta listasta on hävinnyt blogauksia? Ne kuitenkin löytää hakutoiminnolla, jos tietää mitä etsii.

  Onko tämä tarkoituksellista vai bugaako sivusto?

  Liittyisikö näihin mobiiliselausongelmiin? Viime päivinä ainakin Syfiliksen (masiinana nokialainen) selaimella on ollut vaikeuksia näyttää kommentteja. Tietokoneelta näkyvät hyvin eri selaimilla.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 6. Joo, anonyymin havaitsema ongelma lienee todellinen, myös “Oikealta ohi” kirjoitus ei enää näy blogikirjoituksia pääsivulla selatessa aikajärjestyksessä taaksepäin sivu kerrallaan. Hakutoiminto tämänkin kirjoituksen kuitenkin löytää…

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 7. Jotain selainhänksää tässä on varmaan ollut koska joskus kun klikkaa oikean laidan “viimeiset kommentit” niin ne eivät olekaan viimeiset, jotka taas saa näkyviin selaamalla esille ko. tekstin pääsivulta ja sitten klikkaamalla “77 kommenttia”

  Bittimaailman ihmeitä….

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.