_

Tilaa Vihreä politiikka omistuskirjoituksella

Työt alkavat helpottaa niin, että uskallan panna kirjani myyntiin tälläkin sivustolla. Jos haluat kirjani omistuskirjoituksella kotiin postitettuna, menettele näin:

Lähetä viesti sähköpostiini osoitteeseen osmo@soininvaara.fi
Viestiin otsikoksi VIHREÄ POLITIIKKA.

 

Laita viestiin tässä muodossa:

Kirjojen lukumäärä
Toive omistuskirjoituksesta (Kenelle tai keille ja mahd. teksti)
Nimi
yritys tai tyhjä rivi)
Katuosoite
Postinumero ja paikka
MAA (jos ei Suomi)

 

Viestin saatuani lähetän sähköpostilla viitenumeron. Kun maksu on tullut tilille, lähetän kirjan. Kirjan hinta postikuluineen (Suomi ja Eurooppa) on 28,50€.

Juhannuksen jälkeen olen vähän aikaa lomilla, joten postitukseen voi tulla parin viikon tauko. Toimi siis nopeasti!

Huomattakoon, että kirjaa saa halvemmalla, mutta ilman omistuskirjoitusta edelleen kustantajan kirjakaupasta suoraan oikean yläkulman linkin kautta, kunhan muistaa tunnuksen VIHREÄ. Nopeiten sen saa Akateemisesta, jossa se on kuukauden tietokirjana sopuhintaan 29 € (tavallisesti 34,50).

7 thoughts on “Tilaa Vihreä politiikka omistuskirjoituksella

  1. Kallis on on kirja Suomessa! Maksoin opuksesta 34 euroa Akateemisessa, eli suuremman summan kuin B. Wahlroosin kirjasta alakerrassa vaadittiin. Ex-kaverini Szlumper kehuu juuri ostaneensa hintaan euro 8,95 Berliinin ylipormestari Klaus Wowereitin kirjan “… und das ist auch gut so.” (painettu Stora Enson toimittamalle Lux Cream –paperille 2009) sekä Thilo Sarrazinin teoksen „Europa braucht den Euro nicht”, Eurooppa ei tarvitse euroa, DVA 2012, 462 sivua, hintaan euro 22,99, josta sai sentin kolikon vaihtorahana. Sarrazinin kirja ei ole kovin populistinen, vaikka kirjottaja kyseenalaistaa liittokanslerinnan eurokantoja kiivaastikin. Kuinka voi olla nyt yksi yhteinen valuutta muka eurooppalaisen rauhan ja onnistumisen ehto? (Tietoturvan takia kommenttissa ei kuluteta suomenkielen kaksoipilkullisia vokaaleja.)

      (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

  2. Osmo Soininvaara: toivoisin silti käytettävän tuota Teoksen linkkiä, koska käsityönä tämä postittaminen on aika työlästä.

    Toimituskuluineen tulee kalliimmaksi Teokselta kuin napata ohikulkiessa mukaan Akateemisesta. Noin muuten, voit merkata ainakin yhden kirjan tuoton täysimääräisesti tämän blogin tuotto/kustannuslaskelmaan, tuskin olisi nimittäin ilman tätä blogia tuo kirja tipahtanut ostoskassin pohjalle.

      (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.