_

Bongaa abri

Näitä pitäisi olla 32. Toistaiseksi olen kuullut viidestä. Kokeillaan, löytyvätkö ne kaikki. Lähettäkää siis kommentti, jos löydätte ulkomainokseni (pitäisi olla joukkoliikenteen asemilla). Lukijoiden vaivaa säästääkseni julkaisen kustakin vain ensimmäisen löytäjän.

30 thoughts on “Bongaa abri

 1. Jaakko Särelä ylistää mainostoimiston heppuja.

  Mutta mikä tässä nyt oli niin loistavaa:

  “Lue blogiani. Mieti. Äänestä.”

  Tosi tavanomaista settiä. Minulla oli paljon parempi ehdotus, joka kuitenkaan ei jostain syystä saanut tulta jokapoikapaidan alle:

  Luottamuselimesi eduskuntaan: rasvamaksa ja kivisydän.

  -Osmo Soininvavara — köyhän astialla!

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 2. Pyöräilen vuodet ympäri mutta maanantaina matkustin seiskan spåralla ja näin mainokset “Oden paluu” sekä “Lue blogiani. Mieti. Äänestä”. Jälkimmäinen oli raitiovaunun sisällä keskiuloskäynnin yläpuolella ja tuo ensimmäinen osui silmään Länsi-Pasilassa, mutta nyt näkömuisti on sen verran epävarma etten osaa sanoa oliko se pysäkillä vai spåran kyljessä.

  Äänestin kyllä jo Osmoa, mutta vihreistä olisi tehnyt mieli äänestää myös Husein Muhammedia, Jukka Relanderia, sekä Leo Straniusta.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 3. Elinan kommentin julkaisu osoittaa aika kovanahkaisuutta Osmolta. Harva bloginpitäjä sallisi noin suoraa itseensä kohdistuvaa herjausta mennä läpi. Tällaisia poliitikkoja eduskuntaan eikä niitä, jotka ovat heti uhkaamalla oikeusjutuilla kunnianloukkauksista!

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 4. Joo Samuli,

  Olin täysin varautunut, ettei tuo mene läpi. Sitten, kun näin sen täällä, niin alkoi oikeastaan kaduttaa. Onhan tuo tosi roisia pilaa — hyvän maun tuolla puolen kyllä.

  Mutta olen aivan samaa mieltä, että nämä jatkuvat tutkintapyynnöt ja rikosilmoitukset pienistä sanallisista nirhaisuista ovat pikkusieluisten reppanoiden hommaa. Sitä Osmo ei ole ja siitä sata peukkua hänelle.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 5. “Elinan kommentin julkaisu osoittaa aika kovanahkaisuutta Osmolta. Harva bloginpitäjä sallisi noin suoraa itseensä kohdistuvaa herjausta mennä läpi.”

  Tuntuu, että Elinalla on vähän omat säännöt. Oon joskus laittanut jotain tosi paljon miedompaa Odesta tänne, mutta seulaan ovat jääneet. Suosikkityttö kai sitten kaiksesta huolimatta 🙂

  Hauskahan toi oli kyllä, ei sitä voi kieltää.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 6. Minuakin rupesi kiinnostamaan tuo abri. Ranskan sanakirjasta selviää, että abri on ‘suoja’, ‘suojarakennus’ (myös ‘bunkkeri’), ja luonnollisesti abribus on siis ‘bussikatos’. Enpä ollut ennen kuullut. Ymmärrettävää, että ranskalainen JCecaux on tehnyt siitä tuotenimen. Ilmeisesti mainosmyyntipiireissä ovat sitten tehneet siitä lempinimen, joka kai ymmärretään heidän piireissään, mutta tuskin hirveästi heidän ulkopuolellaan. Valokaapeista kyllä puhutaan myös usein.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.