_

Vielä ehtii tilata kirjan jouluksi

Tilaa jouluksi kirja.

 • Pekka Haaviston kirjan Hatunnosto voit tilata tästä.
 • Ohjeet Tommi Uschanovin Suuren kaalihuijauksen tilaamiseen löytyvät tästä.
 • Oman kirjani “SATA-komitea” voi tilata tästä tai linkistä, joka avautuu painamalla tämän sivun yläpalkin kohtaa “Julkaisut” .

Jos haluaa ehtiä jouluksi, kannattaa pitää kiirettä.

4 thoughts on “Vielä ehtii tilata kirjan jouluksi

 1. Varsinainen asiani ei ole kirjasi tilaus mutta tässäpä asiani.

  Tässä kysymystä Osmolle, kun vaalien alla ollaan,
  että mikä oli Osmon suhde puoltusvoimiin, kun armeija-ikäisenä vaikutit.

  Tai kysytäänpä Osmolta suoraan, että missä sinä Osmo palvelit asevelvollisuutesi.

  Niin, kysymyksen tyyliin kuten ajankohtaisessa telkkariohjelmassa toimittajat kysyvät hiillosteltavaan.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

  1. Synnynnäisen sydänvian takia palvelin B-miehenä aloittaen Säkylästä. Sieltä minut siirrettiin alokasajan jälkeen Helsinkiin Mechelinkadun kasarmiin. Tarkoitus oli, että olisin tullut installoimaan yliopistolla kehitellyn SURVO-ohjelman sotakorkeakoulun Wang-koneille. Jostain syystä näin ei kuitenkaan tapahtunut. Ehkä se oli se Sadankomitean jäsenyys.
   Kun en installoinut Survo-ohjelmaa, meni töihin sotilaspiirin esikuntaan lähinnä pitämään kortteja aakkosjärjestyksessä (sota-ajan kokoonpanot olivat siellä pahvikortistoissa, hyvin olisi palanut). Sitten tulin kuppilassa sanoneeksi liian kovalla äänellä, että näillä on osittain atk:lle siirretyissä järjestelmissä karkea virhe, joka pikkuhiljaa sekoittaa koko järjestelmän, ja sain komennuksen everstiluutnantin toimistoon ja määräyksen tehdä selvityksen tuosta virheestä. Se olisi normnaalioloissa valmistunut kahdessa tunnissa, mutta olin hyvä oppilas armeijassa. Kun seitsemän kuukautta oli tieteellisellä teholla opetettu työn vieroksuntaa, raportin laatiminen vei koko loppuajan, kolme viikkoa. Sai siitä ylitsevuotavat kiitokset.

     (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.