_

Uusi painos

Vähän itsekehua:

Kustantaja otti SATA-komitea-kirjasta uuden painoksen. Edellinen oli neljä tuhatta ja niin oli uusikin.  Akateemisen kirjakaupat Top Ten -listalla se on tietokirjojen joukossa toisena heti Tamminiemen pesänjakajat 6:n jälkeen (viralliselta nimeltään Kuka Mitä Häh).

4 thoughts on “Uusi painos

 1. Moro!

  Onnittelut Osmo Soininvaara! Kirjojesi myyntiluku on kunnioitettava saavutus, etenkin kun ajattelen kirjan sisällön olevan hyvyyteen pyrkivää.

  Meikän omakustannetta (Ovh. noin 35 euroa) on painettu ainoastaan noin 190 kappaletta. Haluatko Osmo tehdä vaihtarit? 😉

  Terv. Hermiitti ja köyhä perhe

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 2. Juu, näin näkyi olevan eilen myös Turun Akateemisessa (en tiedä onko tämä liikekohtainen vai konsernikohtainen rankkaus, sama top 2). Aika hyvä saavutus, kun aihe ei kuitenkaan ole sinänsä mitenkään ‘media-seksikäs’.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 3. Sain kirjan nyt vasta käsiini. Jotain päivitystä uusi painos olisi mielestäni vaatinut. Oletko tietoinen näistä uusista “työharjoittelijoista”, jotka valtaavat yhä enemmän sekä yksityisen että julkisen sektorin työpaikkoja ja jotka työskentelevät n. 100 €:n kuukausikorvauksella? Pitkäaikaistyöttömiä on tällä hetkellä varmasti Suomessa enemmän kuin se 150 000 henkeä, joka kirjassa mainitaan. Ja monet heistä ovat täysin päteviä ja työkykyisiä henkilöitä, jos heitä ei työmarkkinoilla syrjittäisi juuri sen vuoksi, että he ovat syrjäytyneitä pitkäaikaisen työttömyyden vuoksi. Tämä on noidankehä, joka ruokkii itseään. Työttömien itsensä lisäksi (orjatyö!)tästä kärsivät myös matalapalkka-alojen työntekijät, jotka saavat jälleen oppia läksyn: työnne ei ole tuottavaa, se ei ole minkään arvoista!

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.