_

Miten tähän saa facebook jaa-linkin

Yritin laittaa artikkeleihin facebook injaa -linkin. Lopputulos näyttää tältä. Haluaisin selvyyden vuoksi vain facebookin ja ehkä twitterin napit, mutta en ihan kaikkea. Tietääkö joku sopivaa lisäosaa?

27 thoughts on “Miten tähän saa facebook jaa-linkin

 1. En ole vuosiin WordPressiä käyttänyt, mutta pikaisesti kurkaten käyttämäsi pluginin (wp-social-bookmarking-light) hallinnointi-sivulla pitäisi olla “Services” -niminen kohta johon listataan näytettävät buttonit. Tod näk sinun pitäisi täyttää siihen arvoksi “facebook, twitter”.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 2. Olisiko Facebook-tykkäämisen sijaan parempi laittaa suosittelu/recommend? Täällä blogilla kun voi tulla vakaviakin, negatiivislähtöisi aiheita, joista ei “tykätä”, mutta suositellaan luettavaksi. HS.fi:ssä esim. on juurikin suosittelu.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 3. Aikoinaan olin yhteydessä Iltasanomien toimituspäällikköön, koska tuo “tykkää” joka artikkelin yhteydessä alkoi totisesti tökkiä.

  Luin jonkin vastaavan jutun, joka oli pontimena närkästyksen realisoituessa toiminnaksi — esimerkki kuitenkin kuvitteellinen:

  Isä käytti vuosia seksuaalisesti hyväkseen 12- ja 10- vuotiaita tyttäriään äidin kuvatessa tapahtumat videolle.

  Sitten perässä on tuhat tykkäämistä.. tosi irvokasta, etten sanoisi kuvottavaa.

  Ilmeisesti en ollut ainoa valittaja, koska valtamediassa kai ovat kautta linjan vaihtaneet tähän suosittelemiseen. Se kertoo vain lukemisen arvoisesta jutusta, ei mistään tunnetiloista ja siksi paljon parempi.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 4. Nyt tässä on vähän ehkä liikaakin noita toimintoja. Share this pluginia käytetään varmaan 95% Facebook ja Twitter -linkkien takia. Nyt tässä on Facebook ja Twitter erikseen JA tuo Share ja Share This. Lisäksi on vielä tuo Facebookin “tykkää” nappi alapuolella. Eli jotain voisi karsia. Share This ja Share on ainakin raskaampia, eli ne ehkä joutaisi nyt pois.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 5. joo mitä Henri Weijo sano.

  Mä veikkaisin, että pelkät tweet ja share on facebookit riittäs. Jos haluu lähettää sähköpostia, niin eiköhän se onnistu suht kätevästi vaan käyttämällä omaa sähköpostiohjelmaa ja laittamalla urlin siihen viestiin.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 6. blogin lukeminen mobiililaitteella on mennyt tosi tahmeaksi noiden facebook-kikkuloiden lisäämisen jälkeen. Sivut latautuvat hitaasti ja nuo lisäosalaatikot vievät pienellä näytöllä tilaa itse sisällöltä.

  Eräs asia mistä olen pitänyt tässä blogissa on ollut juuri tietty yksinkertaisuus ja selkeys jonka johdosta blogia on ollut helppo lukea puhelimella junassa tai bussissa istuessa.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 7. Joo toi mobiililaitteella luettavuus on hyvä huomio.

  Mun käsityksen mukaan wordpressiin sais sellasen jutun, mikä tunnistaa jos blogia luetaan mobiililaitteella ja se muotoilee sivun yksinkertaisemmaks. Se parantaa lukukokemusta huomattavasti.

  Suosittelen.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 8. Pekka Pessi: Joo todellakin! Mä en tienny, että se johtu tuosta, mutta se on tosi ärsyttävää, jos on mukana jossain keskustelussa ja sit jälkikäteen huomaa, että ohoh ketjussa on vaikka mitä kommentteja jotka on jääny huomaamatta.

  Pitäs olla silleen, että feediin saa joka ikisen kommentin ja sit voi valita sieltä mitä lukee.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.