_

Vauraus ja aika -kirjasta pokkariversio

Vauraus ja aika -kirjan painos loppui keväällä. Nyt siitä on tullut pokkariversio, jota saa kaupasta noin kahdeksan euron hintaan. Samaan hintaan sitä voi tilata minulta omistuskirjoituksella varustettuna tuolta yläpalkin kohdasta “Julkaisut”. Alkuperäiskoossa sitä ymmärtääkseni saa enää minulta, eikä niitä minullakaan kovin monta ole.

Myös kirjan Fillarilla Nizzaan painos on loppu. Sitäkin saa enää minulta. Pokkaripainos tulee ehkä keväällä.

4 thoughts on “Vauraus ja aika -kirjasta pokkariversio

  1. Monopoli hinnoittelee näin. Ensin myydään “premium” kamaa kalliilla ja vasta sitten halpisversiota lopuille. Jos pokkari ilmestyisi heti, niin kaikki ostaisi pokkariversion ja se ylimääräinen 12 euroa jäisi saamatta niiltä jotka haluavat kirjan heti. Tässä maksimoidaan voittoa. Tämä hinnoittelupolitiikka ei ole yhteiskunnallisesti optimaali, koska se pakottaa myös ne jotka haluaisivat pokkarin heti ostamaan kovakantisen, mutta parempaa ei ole oikeastaan keksitty (kts. keskustelut tekijänoikeuksista).

      (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.