Vauraus ja aika -kirjasta pokkariversio

8.9.2009 · Aihe: _ 

Vauraus ja aika -kirjan painos loppui keväällä. Nyt siitä on tullut pokkariversio, jota saa kaupasta noin kahdeksan euron hintaan. Samaan hintaan sitä voi tilata minulta omistuskirjoituksella varustettuna tuolta yläpalkin kohdasta “Julkaisut”. Alkuperäiskoossa sitä ymmärtääkseni saa enää minulta, eikä niitä minullakaan kovin monta ole.

Myös kirjan Fillarilla Nizzaan painos on loppu. Sitäkin saa enää minulta. Pokkaripainos tulee ehkä keväällä.

Kommentit

4 Vastausta artikkeliin “Vauraus ja aika -kirjasta pokkariversio”

 1. Sylvesteri kirjoitti 8.9.2009 kello 10:45

  Missäs vaiheessa aiot myydä niitä 1,5 euron painoksia, nyt kun kirjan kustannukset ovat varmaankin katettu ja ketjun jokaiselle tomijalle on jäänyt vähän voitakin leivän päälle? 😉

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 2. Osmo Soininvaara kirjoitti 8.9.2009 kello 10:52

  Kysy kustantajalta.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 3. Mika Lako kirjoitti 9.9.2009 kello 21:40

  Tyhmä kysymys, miksi näitä ei voi alkuperin julkaista halpoina kympin pokkareina? Hintajousto kahdeksasta[8] eurosta kahteenkymmeneen[20] euroon on aika jyrkkä.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 4. ilkka kirjoitti 10.9.2009 kello 16:52

  Monopoli hinnoittelee näin. Ensin myydään “premium” kamaa kalliilla ja vasta sitten halpisversiota lopuille. Jos pokkari ilmestyisi heti, niin kaikki ostaisi pokkariversion ja se ylimääräinen 12 euroa jäisi saamatta niiltä jotka haluavat kirjan heti. Tässä maksimoidaan voittoa. Tämä hinnoittelupolitiikka ei ole yhteiskunnallisesti optimaali, koska se pakottaa myös ne jotka haluaisivat pokkarin heti ostamaan kovakantisen, mutta parempaa ei ole oikeastaan keksitty (kts. keskustelut tekijänoikeuksista).

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

Jätä vastaus