_

Toimintaongelmia blogissa?

Sain sähköpostiviestin, jonka mukaan blogissani olisi toimintaongelmia. Kirjoittaja ehdotti blogin siirtämistä tuhdimpaan palvelimeen. Onko blogi muidenkin mielestä pätkinyt häirisevässsä määrin?

Tagged

14 thoughts on “Toimintaongelmia blogissa?

 1. En tiedä pätkimisestä, mutta taannoinen siirto uudelle palvelimelle oli melko hämäävä. RSS-syötteen kautta siirtoa ei havainnut, tai ainakaan minä en havainnut (jos siitä oli syötteenä joku ilmoitus). Blogi vain lakkasi päivittymästä Google Readerissa, ja havahduin asiaan vasta reilun viikon tauon jälkeen. Välissä ehtivät olla yhdet vaalitkin. 🙂

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 2. Ei ole minulla pätkäissyt kertaakaan. Käyn päivittäin (tai monta kertaa päivässä :)).

  Sen sijaan jotain häikkää tuli päivityksen myötä. Olen työpaikalla välityspalvelimen “takana” ja yleensä vasta f5:n painaminen päivittää sivun niin, että uudetkin kommentit/postaukset näkyy.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 3. Joskus ei saa yhteyttä, ongelma ei esiinny mitenkään häiritsevässä määrin mutta sen verran että blogipalveluntarjoajana lähtisin selvittelemään asiaa vähän eri kanteilta.

  Tuo “tuhdimpi palvelin” voi tietysti olla yksi ratkaisu mutta jos vika olisi siinä, olettaisin palveluntarjoajan jo havainneen sen.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.