_

Vihreiden verkkosivut ylirasittuneita

Tällainen tieto tuli, harmillinen juttu:

<i>Vihreitä ehdokkaita selaaville vielä sellainen tiedotus, että vihreiden nettisivupaketin tilanneilla ehdokkailla on ollut vaalipäivänä ongelmia sivujensa kanssa. Ne toimivat kyllä, mutta niiden kanssa saattaa joutua hieman odottamaan ja painamaan refreshia. Yrittäkää siis olla kärsivällisiä – hyvää kannattaa odottaa:).</i>

Kyse näyttää olevan siitä, että kävijämäärä ylittää kapasiteetin. Myös tälle sivustolle on tullut käyntejä kaksinkertaisesti normaalin arkipäivään verrattuna, vaikka on siis sunnuntai. Klo 14:ään mennessä 1400 käyntiä.

Tagged

1 thought on “Vihreiden verkkosivut ylirasittuneita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.