Vihreiden verkkosivut ylirasittuneita

26.10.2008 · Aihe: _ 

Tällainen tieto tuli, harmillinen juttu:

<i>Vihreitä ehdokkaita selaaville vielä sellainen tiedotus, että vihreiden nettisivupaketin tilanneilla ehdokkailla on ollut vaalipäivänä ongelmia sivujensa kanssa. Ne toimivat kyllä, mutta niiden kanssa saattaa joutua hieman odottamaan ja painamaan refreshia. Yrittäkää siis olla kärsivällisiä – hyvää kannattaa odottaa:).</i>

Kyse näyttää olevan siitä, että kävijämäärä ylittää kapasiteetin. Myös tälle sivustolle on tullut käyntejä kaksinkertaisesti normaalin arkipäivään verrattuna, vaikka on siis sunnuntai. Klo 14:ään mennessä 1400 käyntiä.

Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Vihreiden verkkosivut ylirasittuneita”

  1. Jukka Jonninen kirjoitti 26.10.2008 kello 16:29

    Sivut olivat jonkin aikaa kokonaan alhaalla ja toimivat tökkien usean tunnin ajan. Nyt ongelmat näyttävät ratkenneet. Mikäli ne kuitenkin vielä uusiutuvat, niin tässä Helsingin Vihreiden ohjeet, miten tietoja saa Googlen välimuistista:
    http://www.helsinginvihreat.fi/hevi/vaalit/vihreiden_sivut.html

      (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

Jätä vastaus