_

Kymmenestuhannes kommentti!

Nimimerkki Speksin komentti 9.10.2008 klo 17:25 ketjuun “Lentoliikenteen syntitaakka, mistä se tulee”, sai kunnian olla tämän blogin kymmenestuhannes hyväksytty kommentti.

Blogin liikenne on kasvanut tasaisesti. Nykyisin se on vähän yli 12000 käyntiä viikossa, joten kyllä tämä pientä lehteä jo vastaa.

Tagged

12 thoughts on “Kymmenestuhannes kommentti!

 1. Pienenä detaljina kiinnostaa että kun tähänkin kirjoitukseen tulee se ‘kommenttisi on arvioitavana’, niin oletko itse ‘moderoinut’ läpi kaikki nuo 10000 kommenttia vai onko sinulla apuja poistamaan asiattomat ‘näsäviisas’ kommentit 😉

  Onnea toimivan blogin johdosta, ystävällisesti vinoillen.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 2. Tuossa ovat mukana vain hyväksytyt. Roskapostisuodattimeen on jäänyt noin 4000 viagramainosta ja vastaavaa. Suurin osa aktiivisesti sensuroiduista on sellaisia, joissa asianomainen itse pyytää editoimaan aiempaa postaustaan. Tätä pyyntöä en tietenkään julkaise.Muutama liian henkilökohtaisuuksiin menevä on jäänyt seulaan. Ulkomaalaiskeskustelusta jouduin sensuroimaan niin monta vihakirjoitusta, että kyllästyin koko aiheeseen.

  Itse olen kaikki hyväksynyt. Sihteeriä ei minulla ole, vaikka pitäisi.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 3. Mitähän ne vihakirjoitukset ovat, kun ihan moderoimattomillakaan palstoilla en ole juurikaan
  törmännyt kirjoituksiin, joita luonnehtisin tuolla termillä.

  Tarkoitan sivustoja, joissa ihan aktiivisesti puhutaan maahanmuuttopolitiikasta. Jotain vienosti epäasiallista voi olla, mutta mitään vihaa en tosiaan ole havainnut.

  Olisi ihan valaisevaa nähdä tällainen “vihakirjoitus”, jotta tietäisi mistä on kyse.

  Haiskahtaa vain asian välttelyltä. Arka aihe!

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 4. Minua on sensuroitu noin kymmenesosa kirjoituksistani…, tiedoksi niille joita julkaisupolitiikka tällä blogilla kiinnostaa.

  Syitä on hyviä ja vähemmän hyviä. Joskus olisin itsekin sensuroinut itseäni, mutta en suinkaan aina.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 5. Tämän 10000 juhlan kunniaksi mainittakoon että kyllä Osmo ottaa vastaan sellaista ruoskintaa jota harva on valmis vastaanottamaan, se on todennäköisesti tämän blogin toimivuuden salaisuus. Välillä ansaittua, välillä ei…

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 6. Soininvaara on julkinen eläin ja vaikka voi ajatella hänen pitävään blogiaan yksityishenkilönä, on asiallista kestää kovaakin kritiikkiä omia ajatuksiaan kohtaan. Muuten blogilta katoaa täysin kiinnostavuusarvo.

  Itse pidän Elinan kirjoituksista, ne ovat usein mielenkiintoisia ja hauskojakin. Jos jotain pitäisi sensuroida, niin yllä olevan “nimi on” kaltaiset kommentit, joilla ei ole mitään muuta tarkoitusta kuin solvata toista kirjoittajaa.

  Yleensäkin blogista tekee kiinnostavan se, että sinne kirjoittaville muodostuu jonkinlainen persoona. Heitä täällä on Elinan lisäksi muutama muukin esim. Artturi Björk.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 7. Luulisi, että vihreiden organisaatiosta löytyisi innokkaita nuoria moderoimaan kommentteja. Ei urheiluseuroissakaan edustuksen pelaajat joudu myymään makkaroita. Osmo voisi sitten paremmin keskittyä omiin vahvuuksiinsa.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 8. “Tämän 10000 juhlan kunniaksi mainittakoon että kyllä Osmo ottaa vastaan sellaista ruoskintaa jota harva on valmis vastaanottamaan, se on todennäköisesti tämän blogin toimivuuden salaisuus. Välillä ansaittua, välillä ei…”

  Ehdottomasti. Sananvapaus jyllää ja näyttää tärkeytensä: tiukatkin kommentit vievät keskustelua eteenpäin.

  Kiitos Osmolle hienosta blogista ja kommenttien läpikahlaamisesta.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.