Otsikko-ongelmat

31.7.2008 · Aihe: _ 

Moni on ihmetellyt, miksi blogini otsikot menevät ihan sekaisin. Se johtuu siitä, että lähetän matkalta postaukset kommukalla sähköpostissa, ja jokin outo yhteensopivuusongelma pilaa otsikot, jos siinä on skandeja. Näköjään myos kysymysmerkki kelpaa aiheuttamaan sotkun

Toinenkin ongelma blogillani oli, mutta se on korjattu. Jokin taho oli hakkeroinut näkymättömiä lääkemainoslinkkejä (niitä tuttuja) ohjelman raamiin. Niita ei ollut tarkoitettu vahingoittamaan lukijoita – eikä siis edes heidän luettavakseen, vaan hämäämään hakukoneita. WordPress on nyt päivitetty turvallisempaan.

Kommentit

4 Vastausta artikkeliin “Otsikko-ongelmat”

 1. reilaaja kirjoitti 1.8.2008 kello 21:09

  Hei. Olenko ihan väärässä jos väitän että olit Milanon rautatieasemalla 24.7?

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 2. Unicode kirjoitti 1.8.2008 kello 23:43

  Olisiko Osmolla liian kapea merkistö päällä, taikka sitten känny ei ole kykenevä lähettämään kuin 127 erinlaista kappaletta ymmärrettävää merkkiä sivustolleen päin. Että josko asetuksesta ruuvaa 256-merkkiä päälle (utf-8), niin alkaa Osmonkin kaikki lähettämät merkit näkymään täällä Suomen päässäkin.

  Viestimies kun oon, niin uskaltaa tällaista ehdottaa…

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 3. Osmo Soininvaara kirjoitti 2.8.2008 kello 10:48

  Hyvin havaittu, Milanossa vaihdettiin junaa 24.7. Kas kun et tullut moikkaamaan!

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 4. Elina kirjoitti 2.8.2008 kello 21:11

  Vai että hyvin havaittu?

  Kyllä sut nyt italialaisista erottaa sokea Reettakin.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

Jätä vastaus