Tahti hidastuu

11.7.2008 · Aihe: _ 

Lähden perheineni kiertämään Eurooppaa  junalla. Pystyn kommunikaatorin avulla auttavasti  ylläpitämään blogiani, mutta moderointi harvenee, joten oman kommentin hyväksymistä voi joutua vähän odottelemaan.

Kommentit

6 Vastausta artikkeliin “Tahti hidastuu”

 1. Elina kirjoitti 11.7.2008 kello 21:50

  Hauskaa matkaa vain paremman liikennekulttuurin sydänmaille!

  Älä nyt kuitenkaan astu sinne suojatielle ihan niin roheesti joka puolella kuin Suomessa.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 2. Juanito kirjoitti 12.7.2008 kello 4:11

  Hauskaa lomaa ja rikastuttavia elämyksiä!

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 3. KariV kirjoitti 12.7.2008 kello 10:37

  Hyvää lomaa ja mukavaa junailua. Mukava kuulla että junalla tutkimassa maailmaa mieluummin kuin lentokoneella.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 4. Tomi kirjoitti 12.7.2008 kello 19:38

  No, ei se tahti nytkään kovin kiivas ole ollut (vrt. postaukseni 12. heinäkuuta 2008 kello 11.04).

  Hauskanhidasta matkaa!

  Nimimerkki “Sielunsa, perkele, kesämatkan osalta myynyt”

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 5. MK kirjoitti 12.7.2008 kello 23:03

  Mukavaa kesälomaa! Luin juuri kirjasi “Polkupyörällä Nizzaan”. Olen itsekin intohimoinen pyöräilijä, vaikkakin harrastukseni on suuntautunut maastopyöräilyyn. Kirjasi innoittamana kaivoin vanha Bernardi -kilpapyöräni varastosta ja aloin suunnittelemaan kotimaisten maanteiden valloitusta. Mielestäni kirjassa antoisaa oli paitsi tietenkin pyöräily itsessään, myös kommentointi matkan aikana ajamiesi maiden ja kotimaan eroista elinkeinotoiminnassa ja ympäristöasioissa sekä liikennesuunnittelussa ja -kulttuurissa.
  Ihmettelen usein kuinka poliittiset toimijat ja jaksavat tehdä työtään tässä suomalaisessa poliittisessa järjestelmässä kyynistymättä ja kyllästymättä. Mistä löytyy se voima, jotta jaksaa yrittää parantaa yhteisön ja yhteiskunnan toimintaa siten että kansalaisen olisi hyvä olla. (Oletan, tai ainakin toivon, että poliittista toimintaa ohjaa pyrkimys yhteiseen hyvään, eikä henkilökohtaisen edun tavoittelu. Noin niin kuin yleisenä ilmiönä.). Toivon, että yhteiskunnallisen vaikuttamisen rintamalla jaksat toimia etujoukoissa, olipa sitten työkaluna kynä tai polkupyörä.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 6. Tehoautoilija kirjoitti 21.7.2008 kello 9:45

  Soininvaara, toivottavasti seuraat lomallasi myös Suomen uutisia, esim tämä saattaa kiinnostaa

  “Neljä kuoli ja useita loukkaantui viikonlopun moottoripyöräkolareissa
  Julkaistu 20.07.2008 20:23 (päivitetty 22:24)
  Eri puolilla maata on tapahtunut viikonvaihteessa kaikkiaan neljä kuolemaan johtanutta mopo- ja moottoripyöräonnettomuutta. Lisäksi kaksi moottoripyöräilijää loukkaantui vakavasti kolaroituaan henkilöauton kanssa.”
  http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2008/07/675751
  Millähän tavalla ne AUTOIHIN asennetut nopeusrajoittimet olisivat estäneet nämä onnettomuudet? Tai täällä nykyisellä asuinpaikkakunnallani äskettäin tapahtuneen onnettomuuden, jossa parin promillen kännissä ollut pyöräilijä pyöräili auton eteen? Varmaan autoilijan vika että pyöräilijät ei enää uskalla lähteä liikenteeseen selvin päin…!?

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

Jätä vastaus