_

Jan Vapaavuoresta tulee kohta pyhimys

Uutiset vaalirahoituksesta ja sen kytkennöistä kaavoitukseen käyvät yhä vain herkullisemmiksi. Jan Vapaavuorella ei voisi mennä paremmin – eikä Vihdin Ideaparkilla huonommin. Enää lehdistän pitäisi selvittää vaalirahoituksen yhteydet tähän perintövero pois perheyrityksiltä -hankkeeseen.

Muistaako joku vielä, miksi Ilkka Kanervan piti erota?

Tagged

11 thoughts on “Jan Vapaavuoresta tulee kohta pyhimys

 1. Hesarin nettisivulla uutisoidaan eduskunnan piirissä syntyneestä halusta uusiin eduskuntavaaleihin. Yksikään kansanedustaja ei halua uusia vaaleja. Tämä on sata varma. Kaikilla edustajilla on olemassa se riski, että menettää hyvätuloisen ja monille heistä aika laiskan viran. Sen sijaan vasemmista janoaa hallitukseen ja haluaa hallituksen nurin. Sekään ei satavarmaan onnistu, mutta tavoitehan on syksyn kunnallisvaalit. Niin, mikä tässä olikaan se uusi ongelma.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 2. Ilkka Kanervan piti erota, koska hän oli ainoa suomalainen “arvopoliitikko”. Perustelut arvopoliitikkon arvonimelle: ensimmäinen poliitikko, joka antoi Virolle tukensa Pronssipatsaskiistassa. Oliko niitä muitakin?

  Osmo, onko HOK-Elannon edustajistossa arvioitu Vihdin IdeaParkin vaikutusta meidän itäisiin Prismoihin? Kuinka paljon tuollainen iso kauppakeskus vie myyntiä meidän Sellolta, Jumbolta sekä Isolta Omenalta? Tai vaikutukset tuleviin osuuspääoman korkoihin?

  Vapaavuoren erityisavustaja Tatu Rauhamäki on HOK-Elannon hallintoneuvoston jäsen, hänen pitäisi kai tietää tämä “virkansa” puolesta.

  Mika Lako, HOK:in jäsen jo vuodesta 1987.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 3. Kunnallisvaalien edellä ilahtuisin kyllä myös edellisten kunnallisvaalien rahoituksen perusteellisesta penkomisesta. Kaavoituksessa ja etenkin rakennusoikeuksien myöntämisessä yliherkkä nenäni on haistavinaan jotakin mätää. Pienemmissä kunnissa outoja kytköksiä on selvinnyt, raha jyrää Espoossa … eiköhän Helsingissäkin??

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 4. “En tiedä miksi Kanervan piti erota, mutta Hesari uutisoi jokunen päivä Kanervan eron jälkeen Aatos Erkon nimityksestä Suomen ja Yhdysvaltojen suhteista huolehtivan toimikunnan johtoon.”

  Haloo, mitä tämä on olevinaan? Jonkin verran A. Erkon toimintaa tuntevana, en oikein usko mihinkään salaliittojuttuhin, jos tässä nyt ylipäätään niihin viitataankaan. Kertoisitko Kuntsa mitä ajat tällä takaa?

  Minun muistini mukaan Ilkka Kanerva joutui eroamaan valehdeltuaan julkisesti. Ollaan aika lähellä samaa tilannetta nytkin Vanhasen kohdalla. Eipä vaan taida Tefloniin pahoja naarmuja tulla. Odottelen kiinnostuneena.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 5. “Hyvä, että otat esiin tämän Perheyritysten liitto – vaalirahoitus – perintöveron poisaminen perheyrityksiltä -kuvion. Tämä linja on jäänyt toistaiseksi aivan liian vähälle huomiolle tässä jupakassa.”

  Onko joku laskenut paljonko yhteensä vaalirahoitusta on tullut etujärjestöiltä, jotka ajoivat perintöveronpoistamista perheyrityksiltä?

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 6. Löyhästi asiaan liittyen: Kokoomuksella olisi nyt hyvä paikka tehdä iso riskipeliveto: kaataa hallitus. Heillähän on tällä hetkellä eduskunnassa eniten kansanedustajia. Ei kun keskusta pihalle ja demarit tilalle, ja saavat pääministerin paikan itselleen.

  (Eivät taida ottaa tätä riskiä…)

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.