Ennätysten päivä

Euron hin­ta dol­lareis­sa ylit­ti ensim­mäi­nen ker­ran 1,60:n rajan, ben­san gal­lon­ahin­ta New Yorkin pörssis­sä ylit­ti kol­men dol­lar­in rajan ja öljyn hin­takin meinasi ylit­tää 1,20 tehden kuitenkin vuosi­tuhan­nen kärkino­teer­auk­sen 119,90.

4 vastausta artikkeliin “Ennätysten päivä”

  1. Euroop­pa tulee vero­tuk­sel­la ja tyh­mäl­lä talouden­pidol­la sös­simään kaiken kuraan, joten turha mure­htia. Kyl­lä ne sijoituk­set dol­lari­in ovat ihan hyvässä huostassa.

  2. Välil­lä huvit­taa, kun asiantun­ti­jat ilmoit­ta­vat aina uuden kipu­ra­jan ben­san­hin­nalle. Kaik­ista on men­ty yli eikä mitään kipua ole tun­tunut. Asia on vaan niin, että ben­sal­la ei ole kipu­ra­jaa. Autol­la on useimpi­en pakko ajaa, mak­soi mitä mak­soi. Se on vaan muus­ta kulu­tuk­ses­ta pois. Ja val­ti­ol­la menee kovaa vero­tu­lo­jen kanssa.

    Kyl­lä se öljy kallis­tuu vielä paljon, kun­han jokaiseen kiinalaiseen per­heeseen han­ki­taan oma shang­hai buick 😉

  3. (3 $ / 3,785 l ) / 1,6 = 0,49 e / l

    Kovin kallista alkaa olla ben­si­i­ni siel­lä. On se hyvä että meil­lä on tämä vah­va euro, ei tarvitse tuol­laisia hin­to­ja maksaa.

  4. Öljyn hin­ta ei ole hui­pus­saan. Tai on se, nom­i­naalis­es­ti, mut­ta jos se kor­jataan kulut­ta­jahin­tain­dek­sil­lä, niin vielä ollaan parinkymme­nen dol­lar­in päässä. Ja jos kor­jataan se pros­ent­teina maail­man­taloud­es­ta, niin sen pitäisi nous­ta vielä viitisenkymp­piä, että päästäisi­in 1980-luvun tasolle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.