_

Ennätysten päivä

Euron hinta dollareissa ylitti ensimmäinen kerran 1,60:n rajan, bensan gallonahinta New Yorkin pörssissä ylitti kolmen dollarin rajan ja öljyn hintakin meinasi ylittää 1,20 tehden kuitenkin vuosituhannen kärkinoteerauksen 119,90.

Tagged

4 thoughts on “Ennätysten päivä

  1. Välillä huvittaa, kun asiantuntijat ilmoittavat aina uuden kipurajan bensanhinnalle. Kaikista on menty yli eikä mitään kipua ole tuntunut. Asia on vaan niin, että bensalla ei ole kipurajaa. Autolla on useimpien pakko ajaa, maksoi mitä maksoi. Se on vaan muusta kulutuksesta pois. Ja valtiolla menee kovaa verotulojen kanssa.

    Kyllä se öljy kallistuu vielä paljon, kunhan jokaiseen kiinalaiseen perheeseen hankitaan oma shanghai buick 😉

      (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

  2. Öljyn hinta ei ole huipussaan. Tai on se, nominaalisesti, mutta jos se korjataan kuluttajahintaindeksillä, niin vielä ollaan parinkymmenen dollarin päässä. Ja jos korjataan se prosentteina maailmantaloudesta, niin sen pitäisi nousta vielä viitisenkymppiä, että päästäisiin 1980-luvun tasolle.

      (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.