_

Valmista tuli: Fillarilla Nizzaan!

Blogilla on ollut vähän hiljaista. Se johtuu siitä, että minulla oli pieni lkoppukiri saada valmiiksi kirja viimekeväisestä pyöräilystäni Tallinnasta Nizzaan. Kirja on nyt paijnossa ja ilmestyy tämän kuun lopulla.

Esimakua kirjaan saa alla olevasta linkistä.

Fillarilla Nizzaan

Tagged

8 thoughts on “Valmista tuli: Fillarilla Nizzaan!

 1. Ulkomaanmatkailulle löytyy mainostajia sekä kaupallisesti että epäkaupallisesti. Kuka jaksaisi kertoa Etelä-Suomen mukavista pikkupaikoista?

  Esimerkiksi Helsingin Laajasalosta löytyy hienoja metsiä, kallioita, hiekkarantoja ja kartanomaisemia. Mutta kun tuo saari on myös nukkumalähiö, sitä ei oikein pidetä mainitsemisen arvoisena.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 2. On sulla kova kunto kun et ole enään ihan uusikaan.. Tässähän alkoi aivan itsekin miettiä josko.. Mulle riittäisi kyllä pyöräily Jurmalaankin riittävän rispektin saavuttamiseksi, takaisin sitten bussilla tietysti. Taidankin kysellä löytyykö seuraa.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 3. Travelerille: ajelimme viime kesänä vaimon kanssa fillareilla Jurmalaan ja sieltä Ventspilsin ja Kuressaaren kautta takaisin. Matka meni mukavasti ja Jurmala on oikein hauska paikka.

  Ensi kesäksi on varattu taas kaksi-kolme viikkoa pyöräretkeä varten.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

 4. Tällaisena työmatkapyöräilijänä (n. 2000 km/v) olisin kysynyt palstanpitäjältä, ja miksei muiltakin asiaa harrastavilta, mitä mieltä olet pyörän painon merkityksestä. Itselläni on ollut käytössä tuollaisia 17-18 kg painavia pyöriä, mutta olen miettinyt voisiko itseään motivoida pidemmille matkoille hankkimalla esim 10 kg pyörän. Ainakin kesäolosuhteissa yli 17 kg massan kuljettaminen on alkanut tuntua hieman liioitellulta.

    (lainaa tätä viestiä vastaukseesi)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.