_

Peittelemätön totuus kaupunginvaltuuston pikkujoulusta

Suurkaupungin hai vihjaa Helsingin Sanomien nettisivuilla, että kaupunginvaltuuston pikkujouluissa olisi tapahtunut jotain lukijoita kiinnostavaa, mutta esittää tilanteesta kuvat niin sumennettuina,ettei lukija pysty ymmärtämään mitä on tapahtunut. Moinen häveliäisyys ei tätä blogia rasita. Tässä joitakin näytteitä kykykilpailun voittaneesta yhtyeestä. Voittoa voisi protestoida, sillä kyse oli kaupunginvaltuuston kilpailusta. Tässä Abba-imitaatiossa ei ollut yhtään valtuutettua, pelkkiä nimeltä mainitsemattomia kaupunginjohtajia. Moraalinen voittaja oli siis Sanna Hellström avustajanaan Jan Vapaavuori.

abba2.jpg

abba11.jpg

abba3.jpg

abba5.jpg

abba6.jpg

abba8.jpg

abba9.jpg

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.