_

Itärajan rekkaparkilla on kiire!

Liikenneministeriö näyttää panevan kiireellisyysjärjestyksessä etusijalle jättimäisen parkkialueen rakentamisen itärajalla Venäjälle pääsyä odottaville rekoille. Tällä hankkeella onkin todellinen kiire, jos se aiotaan saada valmiiksi ennen kuin se muuttuu tarpeettomaksi. Tuskin Venäjä pitkään Suomen satamien kautta tuontiaan ohjailee. Kun omat satamat ovat valmiit, rekkaparkin tarve poistuu. Voi poistua jopa sitä ennen, jos tullauskäytäntöihin tulee jokin tekninen parannus. Kannattaa siis todella pitää kiirettä.
Pääkaupunkiseudun ratahankkeilla ei ole vastaavaa kiirettä, sillä ne pysyväty tarpeellisina, vaikka vähän odottelisi.

PS. Tutustu kirjoihini klikkaamalla tästä.

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.